Installatiebedrijf
Installatiebedrijf W van der Velden in
Veldhoven
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf W van der Velden
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Installatiebedrijf W van der Velden
De Run 8231
5504EM Veldhoven

tel: 040-2543567

Extra informatie

Welkom bij Installatiebedrijf W van der Velden    
Installatiebedrijf W van der Velden is al 15 jaar actief in de installatietechniek. In deze jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf op het gebied van loodgieterswerk en centrale verwarming. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het aanleggen van installaties voor nieuw en verbouw van woningen, kleine utiliteit en stallen voor de agrarische sector. Het vervangen en onderhouden van c.v. ketels, de renovatie van badkamers en alle servicewerkzaamheden. Ook voor duurzame oplossingen zoals zonnecollectorsystemen en warmtepompen kunt u bij ons terecht. 
 
Wilt u graag een technisch advies of een compleet ontwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 
 
Als erkend installateur voor aanleg en onderhoud van gas, water, CV en sanitair installaties zijn wij aangesloten bij Uneto-VNI branche organisatie.

Specialiteit
  • Gas en water 
  • Verwarming 
  • Sanitair 
  • Dak en zinkwerk 
  • Afhaalmagazijn