Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Entech Installatietechniek BV in
VeldhovenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Entech Installatietechniek BV
De Run 4302
5503LN Veldhoven

tel: 040-2307888

Extra informatie

Wie zijn wij?   
Met ruim 100 medewerkers en tientallen jaren ervaring is Installatiebedrijf Entech Installatietechniek BV thuis in de volgende technische disciplines: 
 
► Loodgieterwerk & sanitair 
► Centrale verwarmingsinstallaties 
► Elektrotechnische installaties 
► Luchtbehandelinginstallaties 
 
Als 'totaalinstallateur' richt Installatiebedrijf Entech Installatietechniek BV zich voor een belangrijk deel op de projectmatige woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie / grootonderhoud. Naast woningbouw en utilitaire woningbouw realiseren wij jaarlijks ook voor talloze kleine utiliteitsprojecten de diverse installaties. Onze serviceafdeling behartigt behalve de nazorg van onze projecten de diverse onderhoudscontracten. Ook realiseren zij zelfstandig kleine projecten. Waaronder ketelvervangingen, aanpassingen t.b.v. legionellapreventie, verbouwingen, etcetera.. 
Installatiebedrijf Entech Installatietechniek BV treedt hierbij vaak op als aannemer. 
 
Dus, Installatiebedrijf Entech Installatietechniek BV staat voor kwaliteit in installaties ten behoeve van: 
 
● projectmatige woningbouw 
● utilitaire woningbouw & kleine utiliteit 
● renovatie/groot onderhoud 
● service en onderhoud 
● aannemer 
 
Bovendien maakt Installatiebedrijf Entech Installatietechniek BV veelvuldig deel uit van 'bouwteams'. Bouwteams verzorgen in het voortraject van (grote) projecten de engineering en bestekken. 
 
4 disciplines, 1 aanspreekpunt 
 
Wanneer Installatiebedrijf Entech Installatietechniek BV als totaalinstallateur optreedt zal één projectleider als centraal aanspreekpunt optreden voor alle disciplines. Dit betekent: één aanspreekpunt voor Loodgieter, Centrale Verwarming, Elektra en Luchtbehandeling. Dit biedt onze opdrachtgever voordelen in coördinatie en risico. 
 
Bouwteam-engineering 
 
Entech word hierbij betrokken door de ontwikkelpartijen, of ter ondersteuning van een bouwkundig aannemer. 
 
Het engineren samen met een partij welke ook de uitvoering verzorgt resulteert in een hogere mate van alertheid en een hogere efficiëntie. 
 
Onvolkomenheden in de ontwerpen zullen per slot van rekening toch opgelost moeten worden, maar op kosten van wie? In de praktijk komt dit meestal voor rekening van de opdrachtgever indien men gebruik heeft gemaakt van een onafhankelijke engineringspartij. 
 
Wanneer Installatiebedrijf Entech Installatietechniek BV naast de engineering ook de uitvoering realiseert zullen onvolkomenheden in de engineering voor zover deze te voorzien waren, door Entech opgelost worden. De synergie van engineering gecombineerd met uitvoering werkt in het voordeel van onze opdrachtgever.

Specialiteit

► Loodgieterwerk & sanitair    
Entech staat voor kwaliteit in: 
 
● Projectmatige woningbouw 
● Renovatie 
● Utiliteit 
● Service en onderhoud 
● Aannemer 
 
 
► Centrale verwarmingsinstallaties 
 
► Elektrotechnische installaties 
 
► Luchtbehandelinginstallaties 
 
► Meer & minderwerk