Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Gebr Van Hout BV in
VeldhovenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Gebr Van Hout BV
De Run 5443
5504DG Veldhoven

tel: 040-2532352

Extra informatie

Installatiebedrijf Gebr Van Hout BV, uw technische dienstverlener   
Installatiebedrijf Gebr Van Hout BV is het adres voor al uw werktuigbouwkundige vragen. Van klimaat en comfort tot energiebesparing en duurzame energie. Één enkel adres voor advies, realisatie, service en onderhoud. Actief in de zakelijke markt, zorg, onderwijs en het hogere segment particulieren.Dit voor alle voorkomende disciplines in de installatie techniek; verwarming, koeling, luchtbehandeling, meet en regeltechniek, zwembaden, cleanrooms, loodgieterswerk sanitair etc. Innovatief en kwaliteit en dat reeds 73 jaar. Doordat Gebr. van Hout met ruim 65 medewerkers alle dienstverlening in huis heeft, krijgt u altijd de beste kwaliteit voor de beste investering. Duurzame energie? koploper in de regio. Duurzame relatie? Daar staan we voor. Wij nodigen u uit om verder te kijken in onze site.  
 
Wij zijn actief in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs en (luxe) particulieren in en rondom de regio groot eindhoven (Den Bosch - Weert) en de Kempen (Tilburg - Valkenswaard). Ons streven is een langdurige relatie op te bouwen en te onderhouden met onze klanten. Hierbij staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. 
 
Wat doen wij? 
 
Wij ontwerpen, fabriceren en onderhouden werktuigbouwkundige installaties. teneinde comfort, klimaat en energie te beheersen in een gebouw. 
Hierbij moet u denken aan verwarming, klimaat, ventilatie, koeling, meet en regeltechniek, water, gas, loodgieterswerk en hemelwaterafvoer. 
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) 
Het beleid dat Gebr. van Hout voert is vanuit een breed maatschappelijk bewustzijn, goed burgerschap, algemeen aanvaarde normen en waarden gericht op het behalen van een redelijk rendement op het geïnvesteerde kapitaal. Hierdoor is het mogelijk de continuïteit van de onderneming te waarborgen en zorg te dragen voor het behoud van werkgelegenheid. 
 
Installatiebedrijf Gebr Van Hout BV vormt met 65 collega’s een technische dienstverlener voor opdrachtgevers in de zorg, utiliteitsmarkt, het onderwijs en in het (luxe) particuliere segment. 
 
Onze klanten komen bij ons voor al hun werktuigbouwkundige vragen, klimaat- en energie vraagstukken. En dat is niet voor niets, door onze jarenlange ervaring en vergaarde kennis zijn wij professionals op installatiegebied. Dit wordt ook zeer gewaardeerd door onze klanten, en dat merken wij, want met het merendeel van onze klanten hebben wij een langdurige relatie: daar komen wij al sinds jaar en dag voor advies, montage, service en onderhoud. En dat is iets waar wij zeer trots op zijn!