Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Sankomij Installatietechniek BV in
VeldhovenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Sankomij Installatietechniek BV
Locht 25
5504KA Veldhoven

tel: 040-2531327

Extra informatie

Installatiebedrijf Sankomij Installatietechniek BV is een typisch Veldhovens bedrijf en installeert al 45 jaar in de regio Zuid Oost Brabant.   
Met circa 60 medewerkers verzorgt Sankomij de installaties in nieuwbouw – renovatie – grootonderhoud en utiliteitsprojecten. 
De afdeling service en onderhoud verzorgt met een 24 uur servicedienst (de aanleg), service en onderhoud van meer dan 20.000 C.V. en warmwatertoestellen. 
 
Nieuwbouw, utiliteit, grootonderhoud en renovatiewerken 
Medewerkers op de tekenkamer staan borg voor een optimale calculatie en werkvoorbereiding voor zowel projecten in aanbesteding, advies of bouwteam. Met de modernste automatisering programma’s zoals Autocad- Nordined en Syntess worden de projecten tot en met de garantieperiode gecontroleerd op voortgang en kwaliteit. 
 
Kwaliteitssysteem 
 
Installatiebedrijf Sankomij Installatietechniek BV een gecertificeerd installatiebedrijf volgens de norm BRL-6000-04-05-016. 
Deze hoge kwaliteitsnorm gecombineerd met een constante kwaliteitsverbetering zijn de basis voor goede werkomstandigheden, een prima product en tevreden opdrachtgevers. 
 
Opleidingen 
 
Omdat opleidingen de enige garantie is voor kwaliteit in de toekomst, wordt jaarlijks hier veel geld en energie in geïnvesteerd. 
De gevolgde opleiding wordt samen met de betrokken medewerker geëvalueerd. 
 
Bij Installatiebedrijf Sankomij Installatietechniek BV kunt u terecht voor bijna alle disciplines van het installatievak namelijk: 
 
  • Loodgieterwerk 
  • Onderhoud, reparatie en service 
  • Sanitairtechniek 
  • Mechanische ventilatie 
  • Centraleverwarming 
  • Warmte terugwinning 
  • C.V. ketelvervanging 
  • Zonne-energie 
  • Warmtepomp


Specialiteit

Centrale verwarming   
Projectmatig, zowel in renovatie als nieuwbouw, worden complete installaties gerealiseerd met gebruikmaking van de meest moderne technieken. Installaties worden vervaardigd in verschillende systemen conform de laatste normen en voorschriften. 
 
Loodgieterswerk 
 
Alle aspecten van het loodgietervak worden door geschoolde monteurs uitgevoerd. De riolering, de hemelwaterafvoeren, de zinkengoten, de gasleiding en de waterleiding, alles wordt gemonteerd zoals vooraf op de installatietekening is ontworpen. 
 
Sanitairtechniek 
 
Uw keuze voor een eenvoudige, luxe of zeer luxe badkamer wordt u makkelijk gemaakt door één van onze sanitairleveranciers die alle een moderne, overzichtelijke sanitairshowroom tot hun beschikking hebben. Tijdens uw bezoek krijgt u meteen richtprijzen van uw keuzes inclusief eventuele installatie- en bouwkundige werkzaamheden. Via een 3-D tekening krijgt u inzicht in uw nieuwe of verbouwde badparadijs. 
 
Luchttechniek 
 
Uw technische installatie wordt door ons compleet gemaakt met de installatie van een mechanisch ventilatiesysteem, eventueel aangevuld met een warmteterugwinning (balans ventilatie). Met een luchtinstallatie van Sankomij Installatietechniek B.V. bent u verzekerd van een gezond binnenklimaat. 
 
Ketelvervanging 
 
Speciaal hiervoor opgeleide medewerkers komen graag bij u langs voor het geven van vakkundig advies en verzorgen graag vrijblijvend een offerte met een scherpe concurrerende prijs. 
 
De monteurs die de plaatsing van de C.V. ketel of warmwater toestel verzorgen hebben hierin een ruime ervaring, zijn deskundig, klantvriendelijk en zijn gewend te werken in bewoonde woningen. 
 
Wij zijn gespecialiseerd in de levering en montage van C.V. ketels en warmtepompen van alle in Nederland verkrijgbare fabrikaten. 
 
Op alle geplaatste C.V. ketels en warmtepompen geven wij een volledige garantie van 2 jaar. Dus op onderdelen en op arbeid. 
 
Particuliere bouwer 
 
Eén van de projectleiders van Sankomij Installatietechniek B.V. begeleidt tijdens de bouw de voortgang van het installatie werk dat door een team van all-round monteurs wordt uitgevoerd. 
 
Uiteraard wordt een ontwerp en offerte vrijblijvend kosteloos aangeleverd en staat een luxe sanitairshowroom tot uw beschikking.