Installatiebedrijf
Jacobs Elektro BV in
Breda
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VJacobs Elektro BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Jacobs Elektro BV
Keermanslaan 66
4835GG Breda

tel: 076-5607080

Extra informatie

Jakobs Elektro bv is een elektronisch installatiebedrijf voor bedrijven en particulieren. U kunt bij ons terecht voor het bouwen of verbouwen van winkelpanden, bedrijfshallen en kantoorpanden, dit alles uiteraard compleet met alarm- en ontruimingssystemen, toegangscontrolesystemen en data- en telecominstallaties.    
Wij werken in opdracht van bouwbedrijven maar ook direct voor de (particuliere) opdrachtgever. U kunt bij ons terecht voor werkzaamheden zoals een kleine verbouwing of aanpassing tot de bouw van een complete woning. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in utiliteitsbouw. Ook in deze tak van de elektrotechniek gaan wij met de tijd mee, de aanleg van programmeerbare installaties van PHC vallen binnen ons specialisme. Ook voor uw periodieke keuringen en inspecties kunt u bij ons terecht.

Specialiteit
  • Alarmsysteem  
  • Bedrading  
  • Domotica  
  • Toegangscontrolesysteem