Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Van Dijnsen in
BredaOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Van Dijnsen
Takkebijsters 58
4817BL Breda

tel: 076-5728181

Extra informatie

Oprichting   
De huidige onderneming vind zijn oorsprong in 1965 toen de heer Gerard J.A.M. van Dijnsen als kleine zelfstandige het bedrijf "Electrotechnisch Bureau Gerard van Dijnsen" oprichtte. Dit bedrijf is uitgegroeid tot een onderneming die marktgericht opereert op de vakgebieden elektrotechniek, beveiliging, brandpreventie, gas- water- en loodgieterswerken, sanitair, centrale verwarming, zonne-energiesystemen, airconditioning en centraal stofzuigsystemen. 
 
Veelzijdigheid is de kracht van Installatiebedrijf Van Dijnsen 
 
All-round vakmanschap dat berust op meer dan 45 jaar ervaring. Er is niet één Van Dijnsen. Op een en hetzelfde adres zijn vier werkmaatschappijen actief. Elk afzonderlijk inzetbaar, of als een geheel. Samen beheersen zij alle technieken. Of het nu gaat om elektrotechnische- of verwarmingsinstallaties, om sanitaire of beveiligingsinstallaties. Op elk terrein beschikt Van Dijnsen over door de wol geverfde specialisten. Perfectionisten binnen hun vakgebied. Door alle krachten te bundelen is Van Dijnsen in staat om een totaaloplossing te bieden, tot in detail afgestemd op de individuele wensen van de opdrachtgever. Een gestroomlijnde organisatie maakt het mogelijk om ook de meest gecompliceerde projecten stipt volgens afspraak te realiseren. Installeren zonder zorgen begint bij Van Dijnsen. 
 
Alle disciplines onder één dak 
 
Van Dijnsen levert de klant installaties met een maximaal gebruiksgenot in woningen en bedrijfsgebouwen en draagt daardoor bij aan de effectiviteit van de in die bedrijfsgebouwen geleverde arbeidsprestaties. De door Van Dijnsen geleverde producten en diensten voldoen aan de hoogste eisen. 
Dagelijks wordt daartoe een beroep gedaan op de creativiteit en kennis van alle medewerkers. Binnen Van Dijnsen wordt gestreefd naar de maximale ontplooiing van de capaciteiten van iedere medewerker in een open en informele bedrijfscultuur. 
De medewerkers van Van Dijnsen, thans ongeveer 140 in getal, zijn er van overtuigd dat tevreden klanten een garantie vormen voor het voortbestaan van onze onderneming en wij nodigen u uit van onze diensten gebruik te maken voor een proef op de som.  
 
Van Dijnsen Installatiewerken B.V. 
 
Van Dijnsen Installatiewerken B.V. is een volledig zelfstandige dochteronderneming onder DGtC Van Dijnsen B.V. en staat onder leiding van directeur, L.P.F.A.M. (Rob) de Lepper. 
 
Locatie 
 
Ons bedrijf is gesitueerd op industrieterrein Moleneind in Breda-Oost vlakbij de afslag van de A27, waardoor we in alle richtingen een optimale verbinding hebben. 
Het werkgebied beslaat de gehele Benelux en projectmatig kan ook in Duitsland worden geïnstalleerd. Uiteraard is ons streven een optimale kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs te bieden, waardoor het zwaartepunt van onze projecten over het algemeen binnen een straal van 50 km rondom Breda ligt.  
 
De Van Dijnsen kwaliteit 
 
De tevredenheid die wij bieden zal een combinatie zijn van een passend advies, een goed product, een perfecte uitvoering, een acceptabele prijs en een correcte open communicatie. Pas als we die toets doorstaan, kunnen we zeggen dat we voldoen aan ´dé Van Dijnsen kwaliteit´. 
 
Veilig gevoel 
 
De veiligheid van de klant en het personeel staat bij ons hoog in het vaandel. Om deze veiligheid te borgen zijn de werkmaatschappijen van Van Dijnsen VCA** gecertificeerd. Dit betekent dat de werkmaatschappijen van Van Dijnsen aan diverse voorwaarden moeten voldoen. Zo is iedere werknemer in het bezit van een VCA diploma / veilig en gekeurd gereedschap, inspecteert het (midden)kader regelmatig werkplekken en vindt er maandelijks voorlichting plaats aan medewerkers over mogelijke gevaarlijke situaties en hoe deze voorkomen kunnen worden. Voor een ieder een veilig gevoel! 
 
Milieu 
 
Naast kwaliteit en veiligheid denkt Van Dijnsen ook aan het milieu. Zo zijn de werkmaatschappijen voorzien van ´groene stroom´, verzamelen we afval gescheiden in en voeren het gecontroleerd af.