Installatiebedrijf
Installatiebedrijf vd Goorbergh BV in
BredaOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf vd Goorbergh BV
Brugsteen 4
4815PL Breda

tel: 076-5412263

Extra informatie

Vakmanschap - Ervaring - Flexibiliteit   
U treft het allemaal bij Installatiebedrijf vd Goorbergh BV Voor adviezen, reparaties en installaties op het gebied van loodgieterswerk, elektriciteit en centrale verwarming bent u bij ons aan het juiste en vakkundige adres. 
 
Vandaag de dag beschikt Installatiebedrijf vd Goorbergh BV over een gemotiveerd team van 40 medewerkers, van verschillende disciplines en ieder met zijn eigen professionalisering. 
 
In opdracht van aannemers, projectontwikkelaars, systeembouwers en particulieren verzorgen wij elektrotechnische installaties en installaties voor gas, water en warmtetechnische installaties in de woningbouw en de kleine utiliteitsbouw. Dat doen wij van het advies tot en met de uiteindelijke realisatie. Door onze doelmatige en compacte organisatievorm hebt u altijd direct contact met ons en kunnen wij flexibel inspelen op veranderingen in de markt. Ook de engineering van projecten is Installatiebedrijf v.d.Goorbergh bv volledig toevertrouwd. Dankzij onze ruime ervaring en deskundigheid worden wij door professionele opdrachtgevers regelmatig uitgenodigd om in een vroeg stadium in bouwteamverband mee te denken over nieuwbouwprojecten. 
 
"Wij vinden het steeds weer een uitdaging om samen met de klant mee te denken over het verwezenlijken van persoonlijke behoeften. Niets is onmogelijk bij het zoeken naar de goede oplossing als het gaat om specifieke wensen. Iedereen is immers gebaat bij een veilige, comfortabele en duurzame woon- of werkomgeving. Door de combinatie van elektra en werktuigkundige installaties hebben wij een pre in handen. Ondanks de uiteenlopende technische ontwikkelingen is de samenwerking tussen deze disciplines vanzelfsprekend. De opdrachtgever heeft maar één aanspreekpunt. Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd. 
 
Wij zijn voor een maatschappelijk betrokken, veelzijdge en vakkundige partner. Ook de komende jaren spannen wij ons samen met onze gekwalificeerde medewerkers dagelijks in om u een optimale service te bieden." 
 
Service 
 
Een goed onderhoud en regelmatige controles verlengen de levensduur van uw installaties. Voor een vakkundige onderhoudsservice bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
Onderhoudovereenkomst diverse installaties: 
 
U kunt, indien u woonachtig bent in de regio Breda, een onderhoudsovereenkomst afsluiten. Een onderhoudsovereenkomst houdt in: 
 
- Een jaarlijkse controle en eventuele reiniging van de installatie 
 
- Bij problemen kunt u contact opnemen met onze storingsdienst 
 
- Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht 
 
Een eerste onderhoudsbeurt/inpectie van uw CV-ketel kunnen wij u aanbieden voor een prijs van € 82,00. 
 
Heeft u meerder installaties? Dan kunnen wij u die in combinatie met de eerste inspectie van uw CV-ketel aanbieden voor onderstaade

Specialiteit
 • Airconditioning  
 • Boiler  
 • CV ketel  
 • Geiser  
 • Luchtbehandeling  
 • Radiator  
 • Sanitair  
 • Thermostaat  
 • Ventilatie  
 • Vloerverwarming  
 • Warmte Terug Win (WTW) installatie  
 • Warmtepomp  
 • Zonne-energie