Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Van den Hoever BV in
BredaOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Van den Hoever BV
Neerloopweg 1
4814RS Breda

tel: 076-5218580

Extra informatie

Installatiebedrijf Van den Hoever BV levert een breed scala aan producten en diensten, die in verschillende vakgebieden kunnen worden onderverdeeld:   
• Loodgieterswerk, 
• CV-installaties, 
• Dakwerk, 
• Woningaanpassingen, 
• Onderhoud en service. 
 
Van een installatiebedrijf eist u zekerheid. Zekerheid dat het advies betrouwbaar is, de installatie deskundig en de nazorg betrokken. Dat eist u als ondernemer, maar ook als particulier. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke opdrachtgever biedt Installatiebedrijf van den Hoever dan ook een complete service. Wij zijn er voor u, wanneer u ons nodig heeft. 
 
Dit zijn o.a. onze klanten: div. woningbouwverenigingen, Meeùs Vastgoed B.V., Gemeente Breda, NS en diverse aannemers en particulieren. 
 
 
Van den Hoever B.V. is een erkend installatiebedrijf, gevestigd in Breda. Er zijn 12 gecertificeerde monteurs werkzaam, die streven naar constante kwaliteit. Een bedrijfsleider en twee administratief medewerkers leiden de zaken op kantoor in goede banen. 
 
Directeur en eigenaar Wim van den Hoever heeft ruim 38 jaar ervaring in de installatietechniek. Hij is op 15-jarige leeftijd gestart als loodgieter bij Frans Jansen-Baeten in Bavel. De daaropvolgende 23 jaar doet Wim ervaring op binnen deze organisatie en leert hij de ins en outs van het vak kennen. Nadat het bedrijf wegens persoonlijke omstandigheden genoodzaakt is te stoppen, treedt Wim als bedrijfsleider in dienst bij Beens B.V. te Breda. Na ruim 7 jaar werkzaam te zijn als bedrijfsleider kondigt de eigenaar van Beens BV in 2001 zijn vertrek aan. Wim besluit het winstgevende bedrijf over te nemen. Op dat moment zijn er drie monteurs in dienst. 
 
Al snel krijgt Beens BV meer opdrachten. Het bedrijf groeit explosief en er worden meer monteurs aangenomen. Na een aantal jaar is Beens BV zo sterk gegroeid dat het bedrijfspand niet meer voldoende ruimte biedt. Wim geeft het startsein voor de bouw van een nieuw bedrijfspand en na een jaar ontvangt hij de sleutel van zijn nieuwe pand. Dit is voor hem ook het uitgelezen moment om zijn eigen naam aan te nemen als handelsnaam. Eind 2007 verhuist de organisatie naar de Neerloopweg en wordt de naam gewijzigd van Beens BV naar Van den Hoever BV. 
 
Huidige klanten van Van den Hoever B.V. zijn onder andere: Meeùs Vastgoed BV, NS, gemeente Breda, woningbouwverenigingen en diverse aannemers en particulieren.