Installatiebedrijf
Wespris Installatiebedrijf in
Zeist
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VWespris Installatiebedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Wespris Installatiebedrijf
Hortensialaan 9
3702VD Zeist

tel: 06-21716422

Extra informatie

Wespris Installatiebedrijf   
Wespris Installatiebedrijf levert een breed scala aan producten en diensten, die in verschillende vakgebieden kunnen worden onderverdeeld: loodgieterswerk, verwarming, dakwerk, onderhoud en service. Ons werkgebied is Utrecht, Gelderland. 
 
Een extra vorm van dienstverlening biedt Wespris middels een eigen 24-uurs servicedienst. Wij staan altijd voor u klaar, voor het oplossen van storingen aan verwarmingsketels, maar ook voor het verhelpen van (dak) lekkages.Tevens zijn wij gespecialiseerd in het installeren van plintverwarming. 
 
Heeft u vragen, wilt u graag een prijsopgave voor een bepaald werk verwijzen wij u naar het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk een afspraak met u maken om uw wensen te vernemen en kosteloos een passende offerte te verstrekken. U kunt verschillende foto's van gerealiseerde opdrachten op onze website bekijken. Op verzoek leveren wij referenties van opdrachtgevers waarvoor wij herhaaldelijk opdrachten naar tevredenheid uitvoerden.

Specialiteit
  • Verwarming 
  • Sanitaire installatie 
  • Gas/Waterleiding 
  • Bitumineuze dakbedekkingen 
  • Dakgoten 
  • Heat & Design 
  • Sanitair & Tegels