Installatiebedrijf
Installatiebedrijf G.J. Hofstee in
Zeist
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf G.J. Hofstee
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Installatiebedrijf G.J. Hofstee
Krugerlaan 11c
3701 JN Zeist

tel: (030) 6933813

Extra informatie

Installatiebedrijf G.J. Hofstee   
Installatiebedrijf G.J. Hofstee úw installatie bedrijf voor Zeist en omstreken. 
 
Opgericht door de heer G.J. Hofstee in 1946 en sinds 1992 voortgezet door de heer R.P. Groot. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat staat voor kwaliteit, vakmanschap en service. Wij staan tot uw dienst met alle loodgieters- en installatiewerken. Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe ketel, dakgoten, riolering en/of het renoveren van uw complete badkamer dan bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
Als Uneto-VNI erkend bedrijf voldoen wij aan strenge eisen en blijven op de hoogte van de laatste vak-ontwikkelingen. Daarom: met een Uneto-VNI Loodgieters- en Installatiebedrijf haalt u zekerheid in huis. 
 
Ons team is thuis in zowel werk voor de particulier, als voor woningbouw verenigingen en verenigingen van eigenaren en voldoet aan de specifieke eisen die dit werk met zich meebrengt. 
 
 
Diensten 
 
Installatiebedrijf G.J. Hofstee is Totaal Installateur van: 
 
• sanitair 
 
• dakwerk 
 
• installatie van water, gas en riolering 
 
• centrale verwarming