Installatiebedrijf
Installatiebedrijf C. Geytenbeek & Zns in
Zeist
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf C. Geytenbeek & Zns
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Installatiebedrijf C. Geytenbeek & Zns
Krullelaan 1
3701 TB Zeist

tel: 030 - 6915107

Extra informatie

Installatiebedrijf C. Geytenbeek & Zns is een middelgroot loodgieters- en installatiebedrijf. Sinds de oprichting in 1908 is ons bedrijf gevestigd in Zeist. Daarmee zijn wij in Nederland één van de oudste bedrijven in onze branche.   
Kwaliteit en degelijk werk vinden wij een vereiste. Daarnaast zijn betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en duidelijkheid belangrijke pijlers in onze dienstverlening. Wij hechten waarde aan het nakomen van afspraken. 
 
Onze offertes zijn transparant en vrijblijvend. In offertes wordt zo nauwkeurig mogelijk omschreven wat wel, maar ook wat niet wordt aangeboden. 
 
Mogelijk heeft deze werkwijze er mede toe geleid, dan ons bedrijf bij het 100-jarig jubileum in 2008 bij Koninklijke Beschikking tot Hofleverancier werd benoemd door H.M. Koningin Beatrix. 
 
Werkzaamheden 
 
Installatiebedrijf C. Geytenbeek & Zns is o.a. gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden, vervangen en ontwerpen van: 
 
» waterleiding-installaties 
» rioleringsystemen 
» gasleiding-installaties 
» sanitaire installaties 
» dakbedekkingen 
» lood- en zinkwerken 
 
Kwaliteitszorg 
 
Ons bedrijf hecht veel waarde aan het nakomen van afspraken. Onze dienstverlening is gebaseerd op de onderstaande pijlers. 
 
» betrouwbaarheid 
» zorgvuldigheid 
» degelijkheid 
» klantvriendelijkheid 
» waarborgen (tussentijdse metingen) 
» nazorg van het geleverd werk