Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Trend Installatietechniek in
Veenendaal
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf Trend Installatietechniek
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Installatiebedrijf Trend Installatietechniek
Kazemat 33
3905NR Veenendaal

tel: 0318-516302

Extra informatie

Installatiebedrijf Trend Installatietechniek is een specialist op het gebied van elektrotechniek en bestaat sinds 1998. Inmiddels is Trend uitgegroeid tot een gerenommeerd elektrotechnisch bedrijf met vestigingen in Veenendaal en Assen.   
Installatiebedrijf Trend Installatietechniek heeft sinds jaar en dag een reputatie op het gebied van aanleg van datanetwerken en elektrotechnische installaties. 
U verwacht van een elektrotechnisch installateur vakmanschap en kwaliteit. Naast kwalitatief hoogstaand werk onderscheiden wij ons door een klantgerichte houding en korte levertijden. 
 
Wij voeren opdrachten uit voor klanten zoals het ZIGGO, KNAW, de Universiteit van Amsterdam en KPN. Hierbij wordt veel verwacht van onze monteurs. Daarom werken wij uitsluitend met ervaren, gediplomeerde elektrotechnische monteurs.  
 
Installatiebedrijf Trend Installatietechniek is een groen bedrijf. 
Zo scheiden wij al het bouwafval en laten wij dit ophalen of voeren wij 
dit netjes af. 
 
Voor bijvoorbeeld alle TL-lampen, oude armaturen etc. 
laten wij ophalen door Wecycle. 
Met Wecycle zijn wij een partnership aangegaan om aan u en onze vaste klanten te laten zien dat wij ook wat het milieu betreft ons beste beentje voorzetten.