Installatiebedrijf
Hardeman Installatiebedrijf in
Veenendaal
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VHardeman Installatiebedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Hardeman Installatiebedrijf
Plesmanstraat 54
3905KZ Veenendaal

tel: 0318-513703

Extra informatie

Welkom bij Hardeman Installatiebedrijf   
Hardeman Installatiebedrijf is een familiebedrijf dat reeds 40 jaar bestaat. Als bedrijf houden wij ons voornamelijk bezig met de aanleg van gas-, water- en CV-installaties ten behoeve van woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie projecten. 
 
U kunt bij ons ook terecht voor het onderhoud van gastoestellen, dakbedekking en uw rioleringsvraagstukken. Ook onze 24-uurs servicedienst staat dag en nacht voor u klaar. 
 
Als lid van “Sanidrome” kunt u bij ons terecht in onze showroom voor de complete inrichting van uw badkamer inclusief de installatie en realisatie daarvan. Wij adviseren u graag hierover. 
 
Als MHK Keuken Expert kunt u bij ons ook terecht voor uw keuken. In onze showroom vind u een impressie van de talloze mogelijkheden die wij u als MHK Keuken Expert kunnen bieden. Keukens in alle stijlen en uitvoeringen .

Specialiteit
  • Dakwerken 
  • Keukens 
  • Sanitair 
  • Tegels 
  • Installatiewerkzaamheden