Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Aveko Veenendaal in
Veenendaal
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf Aveko Veenendaal
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy




Installatiebedrijf Aveko Veenendaal
Gelders Benedeneind 20
3907KX Veenendaal

tel: 06-55182728

Extra informatie

Wie ben ik?   
Droomt u stiekem al jaren van een nieuwe badkamer of keuken? Aveko in Veenendaal helpt u graag bij het realiseren van uw mooie dromen. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, badkamer of de afbouw van een (nieuwbouw)huis. Bij Aveko bent u aan het juiste adres! Eén bedrijf, één contactpersoon. En dat alles met een bijzonder oog voor detail. 
 
Is uw interesse gewekt? Dan maken we gelijk even kennis! 
 
Aangenaam kennis te maken... 
 
Mijn naam is Arnold van Engelenburg, 40 jaar en ruim 25 jaar thuis in de installatietechniek. Al op jonge leeftijd heb ik interesse gekregen voor techniek en diverse diploma’s op het gebied van de elektrotechniek gehaald. Door regelmatig extra scholing te volgen, blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken en kan ik u optimale hulp bieden. 
Maar bij het behalen van diploma’s houdt het leerproces niet op. Alleen door regelmatig extra scholing te volgen, blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken en kan ik u optimale hulp bieden. 
 
Tijdens het doorlopen van de verschillende opleidingen heb ik echter niet stil gezeten. Al snel ben ik aan de slag gegaan bij een groot installatiebedrijf waar ik de fijne kneepjes van het vak heb geleerd. Inmiddels heb ik ruim 25 jaar werkervaring en is er weinig waar ik mij geen raad mee weet. Een ideaal moment om met Aveko te beginnen en u al het werk uit handen te nemen. 
 
Bent u benieuwd op welke manier ik uw droom kan realiseren? Ik sta u graag te woord om samen tot een passende oplossing te komen! 
 
 
Waarom Aveko? 
 
Waarom Aveko in Veenendaal? Want eerlijk is eerlijk; het aantal bedrijven dat prima tegemoet kan komen aan uw wensen en behoeften is groot. Het verschil zit hem echter in het woordje ‘goed’. Aveko gaat immers net een stapje verder en gaat voor een ‘UITSTEKEND’! 
 
Eén bedrijf, één contactpersoon 
 
Wanneer u voor Aveko kiest, kiest u voor een zorgvuldige, onafhankelijk, ervaren duizendpoot. Geen verschillende werkmannen over de vloer, maar één bedrijf en één contactpersoon die uw droom realiseert. Door de ruim 25 jaar ervaring is er maar weinig waar ik geen raad mee weet. 
 
Maatwerk 
 
Doordat ik niet afhankelijk ben van een bepaald merk, kunt u tot in de detail maatwerk samenstellen. En komt u er zelf even niet uit? Geen enkel probleem! Aveko denkt graag met u mee om tot een schitterend eindproduct te komen. Gebruiksklaar en uiteraard met een zeer goede (onderhouds)service. 
 
Bent u benieuwd op welke manier ik uw droom kan realiseren? Ik sta u graag te woord om samen tot een passende oplossing te komen!

Wat doe ik? 

Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe keuken, het installeren van een cv-ketel of het leggen van een vloer. Aveko past zich helemaal aan uw wensen aan. Aveko Veenendaal staat voor maatwerk, precies zoals u het wilt hebben! 
 
Diensten 
 
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? 
Enkele voorbeelden: 
 
Diverse loodgieters werkzaamheden 
 
  • Riolering 
  • Aanleg van gas en water 
  • Dakbedekking 
  • Aanleg en onderhoud van centrale verwarming 
 
Sanitair 
 
  • Badkamers 
  • WC 
  • Keukens 
 
Vloeren 
 
  • In cement leggen en lijmen 
 
Installatie- en afbouwwerkzaamheden 
 
Dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die Aveko in Veenendaal biedt. Wilt u een vrijblijvend gesprek over de vele werkzaamheden en opties? Ik kom graag bij u thuis een kijkje nemen om u te adviseren en tot een passende oplossing te komen!