Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Sakkers in
Utrecht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf Sakkers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Installatiebedrijf Sakkers
Texasdreef 11
3565CL Utrecht

tel: 030-2319639

Extra informatie

Installatiebedrijf Sakkers houdt zich bezig met gas- en waterinstallaties, sanitaire installaties, centrale verwarming, dakbedekking en zink- en loodwerkzaamheden.   
Met jarenlange kennis en ervaring sinds de oprichting in 1947, bent u gegarandeerd van vakwerk! Wij zijn een all-round loodgieters- en installatiebedrijf gespecialiseerd in zinken dakbedekking, verschillende soorten installaties zoals gas, water en sanitaire installaties tot 
gehele verbouwing, incl. bouwkundige werkzaamheden voor uw nieuwe badkamer.  
 
In 1947 is Gebr. Sakkers opgericht onder de naam 'Sakkers & Koopman'. In 1968 zijn de drie broers samen verder gegaan onder de naam Gebr. Sakkers. In 2001 is Gebr. Sakkers verhuisd vanaf de Pauwstraat hartje centrum naar de Texasdreef. 
 
Intussen is de derde generatie uitgegroeid tot een all-round loodgieters- en installatiebedrijf met veertien werknemers dat werkzaam is voor particulieren en bedrijven. 
 
Gebr. Sakkers is lid van Uneto-VNI, de vereniging van Nederlandse installateurs. De VNI heeft een onafhankelijke geschillencommissie, garantiebepaling en een waarborgfonds, dat u beschermt tegen wanprestatie. 
 
Wat is een loodgieter? 
 
Van oorsprong is loodgieter een beroep waarbij stroken lood en loden pijpen werden gegoten. De stroken werden gebruikt om buizen waterdicht te maken. Om aan de wederopbouw te helpen vestigden veel loodgieters zich na de tweede wereldoorlog in Nederland. Om zelfstandig aan de slag te kunnen, moest een loodgieter in het bezit zijn van: 
 
• Een middenstandsdiploma 
• Een vakdiploma 
• Kredietwaardigheid 
 
Tegenwoordig is het beroep erg anders dan vroeger. Zo houden loodgieters zich nu ook bezig met onder andere sanitair, verwarmingsinstallaties en verschillende soorten leidingen. Ook omdat de apparatuur steeds moderner wordt, moet een loodgieter tegenwoordig veel bij blijven leren.

Specialiteit

Gebr. Sakkers is een zeer divers bedrijf. Wij houden ons bezig met de volgende werkzaamheden:   
• Gas- en waterinstallaties 
• Sanitaire installaties 
• Centrale verwarming 
• Dakbedekking 
• Zink- en loodwerkzaamheden 
• Riolering ontstoppen 
 
  • Badkamer  
  • Geisers