Installatiebedrijf
Paans Service & Onderhoud in
UtrechtOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Paans Service & Onderhoud
Texasdreef 3
3565 CL Utrecht

tel: (030) 2610111

Extra informatie

Paans Klimaatsystemen is een krachtige, dynamische en innovatieve organisatie die gebouwd is op meer dan veertig jaar vakmanschap. Voor verschillende bedrijven, particulieren, de utiliteitsbouwsector en diverse woningbouwverenigingen ontwerpt, installeert, beheert en onderhoudt Paans in heel Nederland diverse installaties.   
Naast alle traditionele verwarming en airco installaties biedt Paans ook de allernieuwste technologieën voor klimaatbeheersing zoals zonne-energie, warmtepompsystemen en bodemwarmte. Paans heeft een vooruitstrevende bedrijfscultuur en heeft zich van meet af aan toegespitst op duurzame toepassingen met energiezuinige en milieuvriendelijke installatietechnieken. 
 
Paans is een gecertificeerde installateur en bestaat uit een aantal werkmaatschappijen en heeft diverse vestigingen: 
 
- Leerdam 
- Den Haag 
- Gorinchem 
- Utrecht  
 
Dependances: 
 
- Altena 
- Bommelerwaard