Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Hoogerbrugge in
UtrechtOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Hoogerbrugge
Groenedijk 17
3544 AB Utrecht

tel: 030 6703462

Extra informatie

Welkom bij Installatiebedrijf Hoogerbrugge   
Hoogerbrugge Installatie Techniek is een jong, dynamisch elektrotechnisch installatiebedrijf, opgericht in 2000. Wij hebben ons gespecialiseerd op het vakgebied elektrotechniek, domotica, data(netwerken), cai(netwerken) en beveiliging. 
 
Wij leveren elektrotechnische installaties voor verschillende soorten gebruikers op het gebied van nieuwbouw en renovatie van utiliteit en woningbouw projecten. Klantgerichte dienstverlening, innovatieve oplossingen en specialisme zijn kernactiviteiten die tot het huidige succes van Hoogerbrugge Installatie Techniek hebben bijgedragen. 
 
De NEN 1010 normering is de basis waarmee we werken. Daarnaast zijn wij gehouden aan de strenge regels die worden uitgevaardigd als “landelijk erkend installatiebedrijf elektrotechniek”. Wij staan ingeschreven bij Sterkin (voorheen Energiened). 
 
 
Wij zijn gevestigd in de wijk Leidsche Rijn te Utrecht. 
 
Wie zijn onze klanten 
 
Hoogerbrugge Installatie Techniek is landelijk erkend als elektrotechnisch installateur. Om deze erkenning te krijgen moet voldaan zijn aan een aantal hoge kwaliteitseisen. Zo moet een erkend installateur beschikken over voldoende kennis en de juiste (meet)gereedschappen. Gediplomeerde zelfstandige electriciens zijn hierbij onmisbaar. Bovendien worden de installaties, die de erkend installateur heeft aangelegd, regelmatig gecontroleerd. 
 
Wij leveren producten en diensten voor onder andere de woning- en utiliteitsbouw. Ons bedrijf denkt mee met de ontwikkeling van de flexibiliteit, de functionaliteit, de energiebesparing en het comfort van (nieuw)bouwprojecten. Tot onze opdrachtgevers behoren projectontwikkelaars, bouwbedrijven, ondernemers en particulieren.