Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Winkels in
EnschedeOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Winkels
Euregioweg 255
7532SM Enschede

tel: 053-4617181

Extra informatie

De filosofie van Installatiebedrijf Winkels   
ICT, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Drie terreinen waarop Winkels Techniek excelleert. Techniek als middel en niet als doel. Daarom houdt Winkels Techniek liever geen grote verhandelingen over wat we kunnen maar denken we liever na over wat onze opdrachtgevers willen. Een subtiel verschil, ons verschil. 
 
Installatiebedrijf Winkels praat met u liever over prestaties dan over specificaties. En liever over wat u zoekt in plaats van wat wij u allemaal kunnen bieden. Dat is de filosofie van Winkels Techniek. En we weten dat deze werkt. Ook voor u… 
Elke samenwerking is bespreekbaar  
Winkels Techniek staat open voor uiteenlopende innovatieve contractvormen. Denk aan Design & Build of Design & Construct contracten. Bij dit soort samenwerkingen denken wij in het voortraject constructief mee over de functionaliteit van het gebouw. Een andere benadering dan het puur bestekmatig benaderen van een opdracht! 
Daagt u ons als Co-maker gerust uit  
Daarnaast hebben we zelf succesvolle ervaringen opgedaan met D&B opdrachten, zoals voor de Vrije Universiteit Amsterdam en ELC Velp. Hierin komt ook de verschuivende rol van installateur tot uitdrukking, een voortrekkersrol waarin wij ons prima thuis voelen. Meer als Co-maker en met meer verantwoordelijkheid (risico dragend) dan puur de aannemende partij, ook na oplevering van het project. Daagt u ons hierin gerust uit. 
 
Geschiedenis als basis voor de toekomst 
 
Het huidige Winkels Techniek is het veelzijdige resultaat van de samenvoeging van drie gerenommeerde installatiebedrijven: Hillen installatietechniek B.V., Emsbroek installatietechniek B.V. en Disselhorst Installatietechniek. Al deze organisaties werken nu naar buiten toe samen onder de gelijkluidende naam Winkels Techniek. Door de samenvoeging in het verleden van deze bedrijven is Winkels Techniek een innovatieve partner op de elkaar aanvullende terreinen Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en ICT. Een geschiedenis als uitstekende basis voor een innovatieve toekomst!  
 
Winkels weet dat het werkt 
 
Welkom bij Winkels Techniek. Onze excellente expertise vormt de snelste route naar de realisatie van al uw technische doelen. Hoe uiteenlopend of uitdagend deze doelen ook zijn. Daarom ons motto: Winkels weet dat het werkt.  
 
Onze technische know how zetten we om van plan tot praktijk. Bedoeld om mensen prettiger, veiliger en comfortabeler te laten leven, werken en recreëren. Thuis, in gebouwen en in de zorg. Kortom, overal waar ICT, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde een cruciale rol spelen weet Winkels Techniek dat het werkt. Nu en in de toekomst. 
Deze site van Winkels Techniek werkt ook voor u 
Op overzichtelijke wijze ontdekt u op deze site de sterke kanten van Winkels Techniek. U bent van harte welkom voor een nadere kennismaking. 
 
Meer weten? 
 
Stel ons al uw vragen via contact. 
 
Klacht of verbetervoorstel? 
 
Installatiebedrijf Winkels werkt continue aan verbetering. Heeft u een klacht of verbetervoorstel? Vul dan direct ons meldingsformulier in.