Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Haarman in
EnschedeOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Haarman
Lipperkerkstraat 12
7511 DA Enschede

tel: (053) 4324476

Extra informatie

Wie zijn wij Bij de woorden badkamer, verwarming of installatiewerk denkt u aan Installatiebedrijf Haarman, en dat is niet voor niets, Installatiebedrijf Haarman is een begrip in Enschede en omstreken en al jaren gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van badkamers, sanitair, verwarming en installatiematerialen.   
Installatiebedrijf Haarman is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1926 en is daarmee al ruim 80 jaar actief in de installatiewereld en behoort daarmee tot de oudste bedrijven in dit vakgebied van Nederland, Installatiebedrijf Haarman levert en plaatst voor particulieren, bedrijven, woningbouw en (gemeentelijke) instellingen. 
 
Installatiebedrijf Haarman geeft u vertrouwen, deskundigheid en zekerheid. Installatiebedrijf Haarman volgt nauwkeurig de techniek en ontwikkelingen van vandaag en morgen maar houd zich vast aan de traditie van een familiebedrijf waarbij u als klant centraal staat in het hele project, U geeft aan wat u wilt en Installatiebedrijf Haarman zorgt ervoor, heeft u geen idee van de mogelijkheden dan zorgt Installatiebedrijf Haarman voor een gedegen advies en u weet; Installatiebedrijf Haarman levert waterdicht maatwerk. 
Winkel en showroom Een van de grootste voordelen voor u is ons winkelbedrijf, U kunt hier terecht voor de meest uiteenlopende producten op het gebied van de installatietechniek. Daarnaast zijn er natuurlijk altijd producten die niet op voorraad zijn, belangrijk om te weten is dat wij deze (speciale) producten van condenspomp tot fecaliënvernietiger in 95% van de gevallen binnen 24 uur in huis hebben, met deskundig advies en ondersteuning van onze leveranciers. 
In onze showroom worden verschillende producten van onze huismerken geëtaleerd van superstrak tot vloeiende rondingen in sanitair en de laatste collectie designradiatoren. 
Op douchegebied hebben wij vrijwel het complete programma van Sealskin staan, maar wat denkt u van het Obyect-programma een speciaal door Sealskin ontworpen sanitair serie waarmee u een complete badkamer kunt inrichten, het complete Damixa kranenprogramma, Inda en Geesa accessoires voor de finishing touch voor uw badkamer en nog veel meer, en mocht u nog meer willen zien regelen wij voor u een afspraak bij de showroom van een van onze leveranciers. 
 
Wat bieden wij u met onze webwinkel 
 
Met onze webwinkel kunt u op uw gemak thuis informatie zoeken, producten bekijken en materialen bestellen. U bent niet gebonden aan openingstijden, hanteert uw eigen tempo en wanneer gewenst kunnen wij u helpen uw product te vinden met deskundig advies en desnoods met ondersteuning van onze leveranciers. 
 
Het aanbod van ons assortiment is zeer groot (meer dan 120.000 artikelen) maar er zijn natuurlijk altijd artikelen en/of onderdelen die niet op de webwinkel staan, belangrijk om te weten is dat wij u graag helpen met het zoeken naar deze (speciale) artikelen en/of onderdelen en dat wij in 95% van de gevallen ook deze artikelen en/of onderdelen binnen 24 uur in huis hebben, er wordt niet voor niets gezegd: Installatiebedrijf Haarman heeft het. 
 
Tevens vind u in onze webwinkel ook onze scherpe aanbiedingen.