Installatiebedrijf
HM Installaties BV in
EnschedeOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
HM Installaties BV
Minkmaatstraat 112
7514 EG Enschede

tel: 053 4778383

Extra informatie

HM Installaties BV   
HM Installaties BV is een totaal installateur die zich kenmerkt door gedegen inzet, kwaliteit en flexibiliteit. 
 
De onderneming is gespecialiseerd in het ontwerpen, coördineren en uitvoeren van de meest uiteenlopende technische installaties waaronder: 
 
  • Elektrotechnische installaties 
  • Sanitaire installaties 
  • Verwarmingsinstallaties 
  • Airconditioning 
  • Ventilatie 
  • Service en Onderhoud 
 
 
Inzet en kwaliteit 
 
Wij beschikken over installatiemonteurs die breed inzetbaar zijn en een gedegen opleiding hebben gehad. Onze monteur zijn uitgerust met de meest moderne gereedschappen. Middels goede instructie, begeleiding en ondersteuning zorgen wij ervoor dat wij staan voor de gemaakte afspraken. Afspraken die wij binnen de afgesproken termijn kwalitatief op het juiste niveau en op veilige wijze invullen. Ons bedrijf is VCA gecertificeerd, veilig werken is voor ons dan ook vanzelfsprekend. 
 
 
Flexibiliteit 
 
Onze flexibiliteit staat garant voor het snel en accuraat inspelen op de wensen en behoefte vanuit de markt en van onze klanten in het bijzonder. De organisatie is in staat wijzigingen snel door te voeren en nieuwe projecten voortvarend aan te pakken. 
 
 
Werkwijze 
 
Wij kunnen uw wensen omzetten tot een concreet installatie voorstel met de daarbij behorende markconforme prijs. Indien u akkoord gaat met ons voorstel zullen wij uw installatie met de grootst mogelijke zorg voor u uitvoeren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.