Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Keizer Enschede BV in
EnschedeOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Keizer Enschede BV
Chroomsteden 16
7547TL Enschede

tel: 053-4317554

Extra informatie

Installatiebedrijf Keizer Enschede BV is al jarenlang een erkend installatiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in sanitair- en warmtetechnieken, maar ook het aanbrengen van koperen en zinken dak- en gevelbekleding behoort tot onze specialiteit.   
Wij zijn aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Installatiebedrijven (UNETO VNI) en bij het Gilde van Zinkmeesters. Daarnaast beschikken wij over het KOMO-Procescertificaat ‘Aanbrengen zinken dakbedekkings- en gootconstructies’ en mogen wij ons een gewaarborgd installateur noemen. Tenslotte staat Keizer Enschede bekend als een goed en erkend leerbedrijf.  
 
Zowel het ontwerp als de aanleg van sanitaire installaties ten behoeve van kantoren, bedrijfshallen, woningen , badkamerrenovaties en aangepast sanitair voor gehandicapten kunt u geheel aan ons overlaten. Voor al deze activiteiten hebben wij de beste vakmensen in dienst die, samen met u, al uw wensen helpen te verwezenlijken.  
 
Installatiebedrijf Keizer Enschede BV heeft de juiste vakmensen in dienst als het gaat om het ontwerp en de aanleg van verwarmingsinstallaties voor kantoren, bedrijfshallen, woningen en ketelhuisrenovaties. Wij zorgen voor een moderne, maar toch veilige verwarmingsinstallatie, waarbij efficiëntie een vereiste is.  
 
Wat betreft zink- en koperwerken bent u bij Keizer Enschede aan het juiste adres. Wij hebben de beste vakmensen in dienst en zijn bovendien aangesloten bij de Gilde van Zinkmeesters. Of het nou zinken of koperen gevelbekleding, dakbedekking, boeibekleding of het vervangen van een dakgoot betreft, wij leveren vakwerk. Er zijn verschillende systemen mogelijk o.a.: fels systemen, roeven systemen en schakel systemen. In de materialen zink, koper, alluminium en RVS. 
 
Titaanzink is een materiaal dat sterk, vormvast, waterdicht, brandveilig en duurzaam is en dat bovendien weinig onderhoud vergt, een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft en geschikt is voor hergebruik. Ook heeft het een hoge corrosieweerstand: onder invloed van de buitenlucht vormt zich een fraaie en beschermende platinalaag die Titaanzink vrijwel onverslijtbaar maakt. Daarnaast is Titaanzink uitermate goed bewerkbaar en soldeerbaar. Al deze eigenschappen maakt Titaanzink uitermate geschikt voor toepassingen in dak- en gootconstructies. 
 
Titaanzink bestaat voor 99,995% uit zuiver zink, waaraan kleine hoeveelheden koper en titaan zijn toegevoegd. Zink is een sporenelement dat van nature overal in de natuur voorkomt en bovendien onmisbaar is voor de natuurlijke ontwikkeling van mens, dier en plant. Oud bouwzink kan volledig worden gerecycled zonder enig kwaliteitsverlies. 
 
Er is duidelijk een toename te zien van het gebruik van zink en koper in architectonische ontwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ITC-gebouw en de Bijenkorf te Enschede. In creatief opzicht is bij de vormgeving van daken en gevels met Titaanzink bijna alles te realiseren. 
Voor alle mogelijkheden…… Raadpleeg de vakmensen van Installatiebedrijf Keizer Enschede BV!