Installatiebedrijf
Niemeijer Installatietechniek in
EmmenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Niemeijer Installatietechniek
Columbusstraat 12
7825 VR Emmen

tel: (0591) 630056

Extra informatie

Vanaf de oprichting in 1980 is de naam Niemeijer Installatietechniek te Emmen verbonden met professioneel installeren. Installeren in de ruimste zin van het woord: cv-, electrotechnische en sanitaire installaties, airconditioning, luchtbehandeling tot alle regeltechniek en gas-, water-, lood- en zinkwerk.   
Door dynamisch in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, groeide Niemeijer naar een allround installatiebedrijf met ca. 70 medewerkers. 
 
Niemeijer Installatietechniek is een moderne en slagvaardige onderneming. Een onderneming die op creatieve en innovatieve wijze totaalconcepten in de installatietechniek weet aan te bieden. Totaalconcepten waarbij Niemeijer optreedt als professionele partner die mede ontwikkelt en adviseert. Niemeijer levert altijd op maatgesneden fabricage wat de utiliteitsbouw betreft, maar ook in de woningbouw. Hoe ingewikkeld uw installatieprobleem ook is, hoe snel het ook gerealiseerd moet worden, Niemeijer Installatietechniek maakt er altijd vakwerk van. 
 
Kwaliteitszorg en service zijn onlosmakelijk verbonden met installeren. Alle medewerkers van Niemeijer zijn zich dat terdege bewust. 
Het zijn stuk voor stuk specialisten die van tijd tot tijd worden (bij)geschoold. Of het nu gaat om installeren van centrale verwarmingsystemen, luchtbehandelingsystemen, airconditioning, elektrotechnische-/ en regeltechnische installaties; Niemeijer maakt er maatwerk van! 
Altijd met evenveel zorg voor kwaliteit en perfectie. Met strakke planningen en een uitstekende organisatie. Met de meest moderne technieken. Met meer dan 25 jaar ervaring en vakmanschap, van opdracht tot oplevering.

Producten 

Centrale Verwarming 
 
Wat uw situatie ook is, of u nu met z'n vijven een eengezinswoning met douche bewoont of met z'n drieën een villa met luxe badkamer, wij vinden altijd een oplossing voor warmte en warm water die precies aan uw wensen voldoen. 
 
Moderne gasketels in combinatie met radiatoren en/of vloerverwarming behoren dan ook tot de hedendaagse realiteit. 
 
Toonaangevende fabrikanten, zoals Nefit, Remeha en Vaillant maken dan ook uitstekende producten waar men jarenlang plezier van heeft. 
 
Hèt geheim van comfortabele warmte is moduleren op ruimtetemperatuur. Ook de modulerende circulatiepomp heeft zijn intrede gedaan. De ketel voelt als het ware wat U voelt en reageert daarop. Hij past zijn warmteproductie voortdurend aan, aan de warmtevraag van uw woning en bespaart daarmee ook nog eens energie. 
 
Vloerverwarming 
 
Vloerverwarming is in de loop der jaren zeer populair systeem geworden. Het succes is gebaseerd op de kwaliteit van de gebruikte materialen, de verwerkingsmethode, de regeltechniek en - niet onbelangrijk - de energiebesparing. Een vloerverwarming is opgebouwd uit een aantal lagen die tevens ook isolerend werken. Montage gaat efficiënt en snel dankzij een uniek plaatsingssysteem. Op de ruwe betonvloer wordt een warmte- en geluidsisolatierol met een uniek verankeringnet geplaatst. Via U-vormige clips worden de verwarmingsbuizen met een buisafstand van ongeveer 15cm gemonteerd. Hierop komt vervolgens de specievloer waarop vervolgens naargelang uw keuze tapijt, tegels, parket wordt aangebracht. 
 
Klokthermostaten 
 
Kamerthermostaten kunt U beschouwen als de scherpe zintuigen van de c.v. ketel. Drie keer per seconde meten ze de ruimtetemperatuur. Het verschil met de gewenste temperatuur geven ze door aan de 'hersens' van de ketel. Die zorgt er op zijn beurt voor dat de hoogte van de brandervlam wordt bijgesteld, zodat U huis soepel op kamertemperatuur wordt gehouden. Het is daardoor nooit meer hollen of stilstaan, zoals bij een niet modulerende ketel die zes tot tien keer per uur een start maakt op 100% van zijn vermogen. De gelijkmatige wijze van verwarmen blijkt er in de praktijk bovendien voor te zorgen dat de kamerthermostaat een graadje lager wordt gezet.