Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Eilering Installatietechniek in
Emmen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf Eilering Installatietechniek
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Installatiebedrijf Eilering Installatietechniek
Olivier van Noortstraat 17
7825VD Emmen

tel: 0591-632710

Extra informatie

Flexibiliteit, vakmanschap en kwaliteit   
De kracht van ons bedrijf zit in onze flexibiliteit en onze kwaliteit. Vakmanschap, kwaliteit en service staan dan ook hoog bij ons in het vaandel. Wij hebben naast de algemene loodgieters- en elektrawerkzaamheden ruime ervaring in aanpassingen, dakwerkzaamheden, rioolinspecties- en ontstoppingen. Hiervoor hebben wij zeer geavanceerde apparatuur tot onze beschikking. Sinds kort richten wij ons ook op het vakgebied thermografie. 
 
De klantenkring waarvoor wij werken is zeer divers. Wij verlenen onze diensten dan ook aan aannemers, gemeenten, particulieren en woningbouwcorporaties. Wij zijn veelal werkzaam in de provincies Drenthe, Groningen en Overijssel. 
 
U bent voor de volgende diensten bij ons aan het juiste adres: 
 
  • Woon- en/of werkplekaanpassingen 
  • CV optimalisatie 
  • Daken 
  • Elektra 
  • Gas - Water - Sanitair 
  • Riolering 
  • Zink - Lood 
  • Thermografie voor particulieren 
  • Thermografie voor bedrijven 
 
 
Over Loodgieters- en Installatiebedrijf Eilering 
 
Loodgieters- en Installatiebedrijf Eilering is een bedrijf met meer dan 45 jaar ervaring. Het bedrijf is opgericht in 1966 door de heer Eilering en de heer De Lange. In 1977 is het familielid, de heer J.C. Eilering, toegetreden en heeft het bedrijf in 1988 overgenomen. Loodgieters- en Installatiebedrijf Eilering was destijds gevestigd aan de Boslaan te Emmen. 
 
In 1994 is het bedrijf verhuisd naar het huidige pand op het industrieterrein Bargermeer-Zuid te Emmen. Vanaf 2002 kwam met veel enthousiasme de jongere generatie het team versterken (Van der Kroft/Eilering). Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd totaal-installatiebedrijf. 
 
Erkend bedrijf 
 
Ons totaal-installatiebedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie Uneto-VNI en heeft zijn vakbekwame diploma's voor elektra-, gas- en watertechnische installaties ondergebracht bij de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI). 
 
Tevens is het bedrijf VCA-gecertificeerd en worden onze werkzaamheden via deze veiligheidsnormen uitgevoerd. 
 
Vanwege de diversiteit aan werkzaamheden kunnen wij als erkend leerbedrijf jonge geïnteresseerde monteurs een plek aanbieden om uit te kunnen groeien tot vakbekwame allround monteurs.