Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Van den Hoff BV in
EindhovenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Van den Hoff BV
Van Kanstraat 3
5652GA Eindhoven

tel: 040-2517626

Extra informatie

Installatiebedrijf Van den Hoff BV   
Bij Installatiebedrijf Van den Hoff BV kunnen zakelijke en particuliere relaties terecht voor een breed pakket aan diensten. Zoals verwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair, elektra en uiteraard alle onderhoud en services die hierbij komen kijken. 
Wij zijn een middelgrote installateur uit Eindhoven en beschikken over alle benodigde certificeringen zoals KOMO INSTAL, VCA, ISO 9001, PED/F-gassen verordening en verzorgen bij veel relaties regulier preventief onderhoud en veiligheidskeuringen. 
 
Installatiebedrijf Van den Hoff BV gaat verder 
 
Toekomstgericht verder met een dienstenpakket waarin veiligheid en duurzaamheid voorop staan. Zoals bijvoorbeeld het Veilig Thuis Keur en het zogenaamde Energie-Prestatie-Advies (EPA). 
 
Voor wat betreft duurzaamheid kan u bij Installatiebedrijf Van den Hoff BV terecht voor zowel zonne-energie als een HRe ketel. Uiteraard zijn we bij Installatiebedrijf Van den Hoff BV volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving en subsidiemogelijkheden. Wij zien subsidie niet als een doel op zich, maar als een middel om tot die gewenste duurzame toepassingen te komen. Sinds 2009 bieden we onze klanten zowel traditionele als duurzame installaties aan, dat doen we in nauwe samenwerking met diverse fabrikanten en Meer met Minder®. 
 
Een website als deze, heet het visitekaartje van het bedrijf te zijn. Wij denken daar anders over. Ons visitekaartje is het werk dat we opleveren: het sanitair, de elektra-installaties en de verwarming en luchtbehandelinginstallaties. En op de keper beschouwd, is zelfs dát ons visitekaartje niet, maar zijn het onze mensen. Want laten we eerlijk zijn: er zijn meer installatiebedrijven die voor woningbouwcorporaties, gemeenten, beleggers, bouwbedrijven of particulieren een goede installatie kunnen verzorgen. Naar de strikte wettelijke eisen en voor een reële prijs. Wij ook, maar het verschil zit in onze mensen. 
 
Bij Installatiebedrijf Van den Hoff BV is de betrokken installateur namelijk een echt betrókken installateur. Iemand die niet louter uitvoert wat er gevraagd wordt, maar die expertise toevoegt. Die durft te adviseren en die meedenkt in de installatie én in de processen. Want vooral in bestaande bouw is het van belang, de zaken zo te organiseren, dat de overlast voor gebruikers minimaal blijft en het effect optimaal. Dat kunnen we garanderen. Enerzijds door de betrokkenheid en flexibiliteit van onze vakmensen, anderzijds doordat we een breed pakket aan diensten hebben, die we gecombineerd aan kunnen bieden: verwarming, ventilatie, sanitair, elektra en Onderhoud en Service. 
 
Uiteraard voldoet Installatiebedrijf Van den Hoff BV aan alle eisen die de overheid, Uneto-VNI aan haar stelt. Zo beschikken we over een KOMO, VCA, STEK en ISO 9001 certificering. Dat, in combinatie met onze betrokkenheid en het feit dat we als middelgrote installateur al ruim 75 jaar actief zijn, vormt de garantie voor onze kwaliteit. Onze betrokkenheid houdt dan ook niet op na de oplevering van een installatie. Van den Hoff Installatiebedrijf beschikt immers over een adequaat serviceapparaat en verzorgt voor veel relaties ook regulier preventief onderhoud en veiligheidskeuringen op bestaande installaties. Dat we daarbij nooit verrast worden, mag ook een garantie heten. 
 
Jan van den Hoff, Directeur