Installatiebedrijf
SnoWi Group in
EindhovenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
SnoWi Group
Wezelstraat 2A
5622 AM Eindhoven

tel: 0900 2928520

Extra informatie

Missie   
‘De klant is koning’ en ‘afspraak is afspraak’. Dit zijn de motto’s in ons dagelijkse werk. Wij streven ernaar een bekwame en betrouwbare partner te zijn die kwaliteit en werk op maat levert. Innovatief en doeltreffend advies is daarbij essentieel. Niet incidenteel, maar op een structurele manier werken we samen met u aan betrouwbare producten en oplossingen voor complexe problemen. Dat is onze missie. 
 
Visie 
 
Bij het uitvoeren van technische werkzaamheden spelen innovatie en duurzaamheid een belangrijke rol. Zodra een nieuwe oplossing voor elektrotechnische installatie, databekabeling of ICT Oplossingen beschikbaar is, implementeert SnoWi Group deze in haar werk praktijk. Zo bent u verzekerd van een veilige, up-to-date en efficiënte uitvoering van uw project. 
 
 
Om op de vragen van onze klanten in te kunnen spelen houden wij de actualiteit steeds nauwlettend in de gaten. Daarnaast willen we weten wat er speelt in de markt van onze doelgroepen. Zo kunnen wij onze diensten en producten hier steeds (beter) bij aan laten sluiten. 
 
Werkwijze 
 
Bij SnoWi Group draait het om maatwerk. Vanuit uw technische eisen en wensen werken wij naar een voor u financieel haalbaar plan. Onze monteurs, medewerkers en projectleiders zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en duurzaamheid. Zij kunnen u daarom altijd helpen met een technisch hoogwaardige invulling van uw vraag. Wij hebben alle gangbare certificeringen in huis en veiligheid staat bij ons altijd voorop. Klik hier voor een overzicht van onze certificeringen. 
 
We zijn gewend om zowel grote als kleine projecten perfect uit te voeren. Dat doen we tenslotte al jaren. Als het gaat om kwaliteit, ligt de lat bij SnoWi Group erg hoog. Ook wanneer het gaat om projectleiding, levert SnoWi Group hoogwaardige kwaliteit. Onze projectleiders zijn betrouwbaar, technisch uitstekend onderlegd, leidinggevend en communicatief sterk. Onze medewerkers werken snel, flexibel en zijn klantgericht. Ze kunnen daarom in een verrassend korte tijd uw project opleveren. 
 
Bij SnoWi Group kunt u rekenen op een eerlijke, systeemonafhankelijke en nauwkeurige realisatie van uw technische opdracht. Het eindresultaat zal zeker aan uw verwachtingen voldoen. Ook voor onderhoud, beheer en service kunt u bij ons terecht.