Installatiebedrijf
Installatiebedrijf ENVO in
EindhovenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf ENVO
Hooge Zijde 32
5626DC Eindhoven

tel: 040-2800222

Extra informatie

Deskundig, no-nonsense en met plezier   
Installaties worden steeds complexer en de (inter)nationale eisen liggen steeds hoger. U zoekt een specialist met een hoog innovatief vermogen die uw gebouwgebonden installaties kan ontwikkelen tegen een sterke marktconforme calculatie? 
Multidisciplinair installatiebedrijf ENVO levert u de beste oplossing. Installaties op maat – geïntegreerd of op zichzelf staand – voor uw project/object in de industriële en utiliteitsbouw, hoogbouw en verticale woningbouw. Deskundig, no-nonsense en met zichtbaar plezier in en trots op wat we doen. ENVO werkt vanuit Eindhoven en Rotterdam. 
 
Envotiviteit 
 
Vanuit onze kennis van de nieuwste ontwikkelingen en alternatieven maken we samen met u de beste keuze voor uw installaties. Onafhankelijk en met gespecialiseerd vakmanschap staat ENVO voor kwaliteit. Volledig gecertificeerd, volgens de strengste maatstaven, de meest recente technische maatstaven en milieueisen en gericht op uw rendement, bedrijfsvoering en het beste klimaat in uw pand. Omdat we hart hebben voor uw zaak. Dat is Envotiviteit. 
 
Uw continuïteit, onze kracht 
 
Dit alles maakt ENVO uw totaalpartner in het ontwerpen, engineren, realiseren en onderhouden van uw installaties op het gebied van E- en W-Installatietechniek, en brandbeveiligingsinstallaties. Voor de continuïteit van uw bedrijf en een professionele nazorg van de diverse disciplines staat onze afdeling Service & Onderhoud borg. U kunt vertrouwen op tijdige, juiste en volledige nazorg, controles en onderhoud. 
 
Bij ENVO kunt u onder andere terecht voor ventilatieinstallaties, brandbeveiliging, koelinstallaties en luchtbehandelinginstallaties.