Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Dieters in
EindhovenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Dieters
Hondsruglaan 100
5629GB Eindhoven

tel: 040-2425239

Extra informatie

Installatiebedrijf Dieters is in 1983 begonnen als eenmanszaak en is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met 4 medewerkers in vaste dienst.   
Ons kantoor is gevestigd aan de Hondsruglaan 100, 5629 GB te Eindhoven. Van hieruit werken de installateurs en wordt de administratie gedaan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij richten ons vooral op particuliere klanten. 
 
Wij zijn een Landelijk Erkend Installatie Bedrijf. Hiermee bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit en veiligheid. 
 
 
Producten en diensten 
 
Bij de aanschaf en plaatsing van een nieuwe CV-installatie en boiler komt heel wat kijken. U moet een keuze maken uit het grote assortiment van CV-ketels en boilers en bepalen welk apparaat het beste bij uw wensen en eisen past. Misschien denkt u aan milieuvriendelijk stoken en wilt u weten wat dit eventueel aan extra kosten met zich meebrengt. Al met al een heel karwei. U hoeft dit echter niet alleen uit te zoeken. Onze professionele installateurs staan graag voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. 
 
U bent bij ons aan het juiste adres voor: 
 
  • Advies op het gebied van centrale verwarming en warm water voorzieningen; 
  • Verkoop van CV-installaties en boilers; 
  • Installeren van nieuwe centrale verwarming en warm water voorzieningen; 
  • Onderhoud, jaarlijks onderhoud van uw CV-ketel en boiler; 
  • Service bij storingen aan uw verwarmingsinstallatie. 
 
Installatiebedrijf Dieters is een erkend hoofddealer van Valliant en Remeha. 
Vaillant en Remeha zijn de bekendste merken voor warm water en warm wonen in Nederland. Met de moderne technieken van deze ketels bent u verzekerd van een optimaal comfort, een lange levensduur en besparing van energiekosten. Wij kunnen natuurlijk ook de levering en installatie van andere merken voor u verzorgen. 
 
CV-ketels 
 
Een Hoog Rendement(HR)-ketel gebruikt de warmte van de verbrandingsgassen, die bij andere ketels via de afvoer verloren gaat. Een HR-ketel is daardoor milieuvriendelijker en energiebesparend. Toch is een HR-ketel niet automatisch voor elk huishouden de juiste keuze. De besparingen moeten namelijk wel opwegen tegen de aanschaf- en installatiekosten van een HR-ketel. Heel af en toe gebeurt het nog, dat de plaatsing van een HR-ketel een probleem is, omdat de afvoer/ schoorsteen niet geschikt is. In dat geval verdient een Verbeterd Rendement (VR)-ketel de voorkeur. 
 
Vaillant heeft de keuze uit de volgende typen CV-ketels: 
 
  • eco TEC pro VHR CW4/5-3 
  • eco TEC plus VHR 30-34/5-5 
  • calorMATIC 350 klokthermostaat 
 
Remeha biedt de volgende CV-ketel: 
 
  • Calenta 28c 
  • Calenta 40c 
 
Een Hoog-rendements ketel kan u bij goed gebruik een rendement geven van 107% ow. Een Verbeterd-redenements-ketel levert u een rendement op van 83%. 
Als u meer wilt weten over de producten die Vaillant levert, kijk dan op www.vaillant-ecotec.nl of op www.remeha.nl. 
 
 
Onderhoud & service 
 
Bij de aanschaf en installatie van een nieuwe CV-ketel en/of boiler is het aan te raden meteen stil te staan bij het onderhoud hiervan. Om zo lang mogelijk van uw CV-ketel/boiler te kunnen genieten, is het belangrijk dat deze periodiek onderhouden wordt. U kunt dit onderhoud van tevoren regelen door een onderhoudscontract af te sluiten. De installateur komt dan 1 keer per jaar uw CV-ketel/boiler schoonmaken, controleert of alle onderdelen nog werken en of er eventueel iets aan vervanging toe is. Door een regelmatig onderhoud voorkomt u verrassingen zoals bijvoorbeeld op een koude winterdag zonder verwarming te zitten. 
Voor een jaarlijks onderhoudscontract betaalt u 
 
* VR (verbeterd rendement): € 55,- per jaar 
* HR (Hoog rendement): € 72,- per jaar 
 
Wilt u meer informatie over het onderhoudscontract? Neem dan contact op met ons kantoor via 040-2425239 of e-mail. 
 
Service bij storingen 
 
Als u een onderhoudscontract afsluit bent u tevens verzekerd van de zogenaamde 24 uurs service: als u een storing heeft aan uw CV-ketel/boiler dan lossen wij in principe binnen 24 uur het probleem op.