Installatiebedrijf
Installatiebedrijf De Bruijne in
EindhovenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf De Bruijne
Johannes Buijslaan 14
5652 NK Eindhoven

tel: 040-2928433

Extra informatie

Welkom bij de Bruijne installatietechniek Eindhoven  verwarming, airconditioning en meer! 
 
Op zoek naar een cv monteur of airco installateur? B.I.T. (De Bruijne installatietechniek) is een allround installatiebedrijf uit Eindhoven dat uitblinkt in professionaliteit en veelzijdigheid. Wij bedienen zowel bedrijven als particulieren en zijn werkzaam op het gebied van verwarming, airconditioning, koeltechniek, luchtbehandeling, warmteterugwinning, meet- en regeltechniek en sanitaire installaties. Om eenvoudig te kunnen navigeren tussen al deze specialismen vindt u hierboven een keuzemenu. 
 
Omdat wij zowel voor bedrijven als particulieren werken kunt u bij iedere categorie die u bezoekt de keuze maken tussen zakelijke en particuliere informatie. Wilt u nog meer informatie over een onderwerp of heeft u vragen die hier niet beantwoord worden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt dit doen middels het contactformulier. Heeft u met spoed een airco- of cv monteur nodig?