Installatiebedrijf
Installatiebedrijf De Bruijne in
Eindhoven
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf De Bruijne
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Installatiebedrijf De Bruijne
Johannes Buijslaan 14
5652 NK Eindhoven

tel: 040-2928433

Extra informatie

Welkom bij de Bruijne installatietechniek Eindhoven  verwarming, airconditioning en meer! 
 
Op zoek naar een cv monteur of airco installateur? B.I.T. (De Bruijne installatietechniek) is een allround installatiebedrijf uit Eindhoven dat uitblinkt in professionaliteit en veelzijdigheid. Wij bedienen zowel bedrijven als particulieren en zijn werkzaam op het gebied van verwarming, airconditioning, koeltechniek, luchtbehandeling, warmteterugwinning, meet- en regeltechniek en sanitaire installaties. Om eenvoudig te kunnen navigeren tussen al deze specialismen vindt u hierboven een keuzemenu. 
 
Omdat wij zowel voor bedrijven als particulieren werken kunt u bij iedere categorie die u bezoekt de keuze maken tussen zakelijke en particuliere informatie. Wilt u nog meer informatie over een onderwerp of heeft u vragen die hier niet beantwoord worden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt dit doen middels het contactformulier. Heeft u met spoed een airco- of cv monteur nodig?