Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Martin Koopman in
EibergenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Martin Koopman
Soetersveldweg 4
7151JA Eibergen

tel: 0545-478266

Extra informatie

"De volgende keer belt u weer"   
Dit is de wens van Martin Koopman en zijn team van medewerkers.Zij stellen dagelijks alles in het werk om opdrachtgevers blij te maken zodat zij hen ook in de toekomst weer mogen begroeten als goede bekende. 
 
Hoe werkt Martin Koopman installatietechniek?: Bij iedere aanvraag wordt er vooraf een gesprek aan huis gedaan waarin de wensen en mogelijkheden besproken worden. Samen wordt er gekeken wat de beste en mooiste oplossingen zijn voor een installatie of verbouwing.Deze aanpak , ook wel de Methode van Martin genoemd, resulteert in een helder, grondig maar vooral realistisch voorstel voor de gezochte aanpassingen binnen de woning. Helder voor wat betreft het budget en realistisch ten aanzien van een correcte en vlotte oplevering. Afspraak is afspraak is al meer dan 15 jaar de goudenstelregel. 
 
Na deze eerste grondige analyse gaat het team van medewerkers en samenwerkingspartners aan de slag om het inrichtingsplan met de bij behorende aanpassingen uit te voeren. Geheel in overeenstemming met de stijl van de woning en afgestemd op toekomst worden de werkzaamheden dankzij een ambachtelijke inzet op een kwalitatief hoog niveau uitgevoerd. 
 
Martin Koopman is dol op leveranciers die meedenken over vernieuwingen en technische hoogstandjes en hij levert daarom alleen bekende merkproducten die energiezuinig en gebruiksvriendelijk zijn. Hij weet als geen ander dat kwaliteit en design in hoge mate het wooncomfort bevorderen. 
 
Sanitair, badkamers, verwarming, dakbedekking,ventilatie, airco en de elektrische installatie dat zijn de zaken waar ze bij Martin Koopman verstand van hebben. Meedenken,voorstellen, installeren en service verlenen dat zijn de duidelijk herkenbare activiteiten. Martin Koopman kent haar klanten en weet dat de soms ingrijpende veranderingen en verbouwingen goed gecoördineerd dienen te worden. 
 
De meerwaarde van een samenwerking met Martin Koopman ligt erin dat de juiste oplossingen op tijd en volgens afspraak geleverd worden. Het maakt niet uit of het nu gaat om een kleine aanpassing aan de bestaande verwarmingsinstallatie of een grote renovatie van de badkamer of de sanitaire voorzieningen: Martin Koopman regelt het allemaal, daar kun je van op aan!