Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Klimavisie in
EibergenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Klimavisie
Mors 11
7151 MX Eibergen

tel: (0)88 0233333

Extra informatie

Wie zijn wij?   
Klimavisie is een toonaangevend merkonafhankelijk advies-, ontwerp- en installatiebureau voor airconditioning, klimaatbeheersing, warmtepompen, luchtbehandeling, verwarming en ventilatie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eibergen en onze adviseurs wonen en werken verspreid over Nederland. Dit geldt ook voor onze monteurs en servicetechnici. Door deze spreiding is Klimavisie in staat landelijk te werken vanuit slechts 1 hoofdkantoor. Onze adviseurs staan u graag bij met deskundig advies en op maat uitgewerkte voorstellen. Klimavisie ziet het als een uitdaging om voor elke toepassing een geschikte oplossing te bedenken. 
 
Klimavisie is STEK & PED gecertificeerd. Deze certificering betekent voor onze opdrachtgevers dat wij zorgvuldig en vakbekwaam werken aan door hen aangeschafte airco installaties. Hiermee voorkomen wij milieubelastende uitstoot van stoffen. Tevens staan duurzaamheid en energiebeperkende oplossingen centraal in onze adviesgesprekken. 
 
Ons team van enthousiaste medewerkers heeft een ruime ervaring in het ontwerpen en monteren van airco installaties voor uiteenlopende toepassingen. Van woonhuizen tot hotels, van kantoor tot bedrijfspanden, van winkel tot zorgcentrum.