Installatiebedrijf
Installatiebedrijf HJ Techniek VOF in
EibergenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf HJ Techniek VOF
Beltrumseweg 10
7151EW Eibergen

tel: 0545-472400

Extra informatie

Bedrijfsprofiel   
Installatiebedrijf HJ Techniek VOF is een installatiebedrijf dat in 1997 is opgestart als eenmansbedrijf aan de Borculoseweg in Eibergen. Door het grote aanbod van werk bleek het eenmansbedrijf al snel geen haalbare zaak en moesten er medewerkers in dienst genomen worden. Ook de locatie bleek te klein en in 2002 werd de huidige locatie in gebruik genomen. 
 
Door de jarenlang in loondienst opgedane ervaring is HJ Techniek op dit moment een landelijk erkend bedrijf geworden dat zich specialiseert in diverse diensten o.a.: Electra, Loodgieterswerk, Gas-, Water- en Cv installaties, Airco en Sanitair. 
 
Het werkgebied van HJ Techniek is een groot deel van de Achterhoek en Twente. Door de beperkte afstanden is een adequate en snelle service mogelijk. 
 
HJ Techniek heeft inmiddels de reputatie bezorgd van een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijfsleven. Dat willen wij ook in de toekomst voor u blijven doen. De zorg voor kwaliteit heeft daarin de allerhoogste prioriteit en dat vindt u terug in onze producten, onze manier van werken en onze medewerkers.  
 
Kortom: in alles wat we doen en wie we zijn. 
 
In ons klanten bestand vindt u onder andere: 
 
  • Particulieren 
  • Aannemersbedrijven 
  • Projectontwikkelaars 
  • Bedrijven 
  • Instellingen