Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Rodenburgh in
Den HaagOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Rodenburgh
Daguerrestraat 161
2561 TR Den Haag

tel: 070-3601013

Extra informatie

Welkom op Installatiebedrijf Rodenburgh   
Ons bedrijf is van voor 1900 en in de huidige vorm is de werkplaats sinds 1926 gevestigd aan de Daguerrestraat 161. 
Het bedrijf is door mijn overgrootvader samen met zijn broer gestart aan de Sumatrastraat. Later is mijn opa alleen verder gegaan aan de Daguerrestraat 161. De 5e generatie werkt op dit moment in het bedrijf. Ons bedrijf houdt zich bezig met centrale verwarming, zonneboilers, onderhoud, installatiewerk aan gas- en waterleidingen en dakwerkzaamheden. Ons doel is om dat wat de klant wenst, netjes en verzorgd uit te voeren. Wij proberen dan ook goed te horen en te begrijpen wat de klant wenst. Het gaat er niet om wat wij vinden, maar wat de wens van de klant is. 
 
Wij zullen dan ook adviseren en wijzen op de technische mogelijkheden, die er zijn en willen daarbij de zorg voor de natuur niet uit het oog verliezen. We hebben veel particulieren, diverse kerken en enkele VVE’s als klant. Daarnaast werken we al meer dan 30 jaar met een vaste groep kleine bedrijven, zodat we ook onze klanten kunnen helpen wanneer er b.v. een badkamer of een zolder moet worden verbouwd. Wij onderscheiden ons hierin dat we gewend zijn met particulieren te werken en dat we een klein bedrijf zijn. De klant zal altijd met één contactpersoon te maken hebben, vanaf het eerste bezoek tot de oplevering van de werkzaamheden. Wij willen eerlijk en open zijn over hoe de kosten voor een werk zijn opgebouwd. Dat kan de klant zien in onze offertes en onze facturering. 
 
 
Onze vier expertises 
 
Ons bedrijf heeft door zijn ervaring generaties lang veel kennis in huis. Wij kunnen u dan ook helpen met al uw vragen over veiligheid van installatie, de status van uw installatie, cv ketel of dak. Steeds meer particulieren, vve’s en kerken vragen ons om een rapport op te maken met advies en kostenbegroting over meerdere jaren. 
 
Wij kunnen dat ook in uw situatie uitvoeren. U kunt met ons contact opnemen om een afspraak te maken. Voor deze werkzaamheden brengen wij kosten in rekening, die u niet hoeft te betalen wanneer u ons de uitvoering van het advies gunt. 
 
CV ketels 
 
CV ketels zijn in bijna alle woningen en gebouwen aanwezig. Deze hebben onderhoud nodig. Ze draaien 24 uur per dag en zorgen voor warm water en warmte. Na vaak trouwe dienst zal een cv ketel wel eens vervangen moeten worden. Wij leveren A kwaliteit CV ketels zoals Remeha, Nefit, Atag, Daalderop en Intergas. 
 
Zonneboilers 
 
Zonneboilers zijn allang geen uitzondering meer mede door de subsidie die meestal door de overheid wordt gegeven. Het is eenvoudig mogelijk geworden om gebruik te maken van zonnewarmte. In ons land is het wel nodig om deze te koppelen aan een cv ketel, als er geen voldoende opbrengst is. 
 
Leiding aanleg 
 
Leiding en onderhoud aan leidingen in de woning is belangrijk bij grote of kleine verbouwingen. Ze zijn vaak weggewerkt en daarom is vakkundigheid belangrijk voor uw veiligheid en dat van anderen. Gasleidingen zullen regelmatiger moeten worden gecontroleerd op gasdichtheid. 
 
Dakwerk 
 
Niets is zo vervelend als er water van uw dak of regenafvoer naar binnen komt. Ons bedrijf heeft een lange traditie als loodgietersbedrijf. Wij kunnen dan ook al uw dakwerkzaamheden uitvoeren. Wij komen bij u langs of het nu een kleine vochtplek is of het vervangen van uw dak.