Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Abi in
Den HaagOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Abi
Dalerveenstraat 24
2545NE Den Haag

tel: 070-3899500

Extra informatie

Loodgieters en onderhoudsbedrijf ABI is een jong en officieel bedrijf. Wij zijn een allround bedrijf, op het gebied van alle voorkomende loodgieters- en onderhoudswerkzaamheden. Kwaliteit is vandaag de dag niet langer een middel om een bedrijfsvoering te verbeteren, maar een voorwaarde om te kunnen bestaan. ABI Onderhouds & Installatiebedrijf voldoet aan alle eisen van innovatie, kwaliteits- en veiligheidsnormen en mag zich aldus een gecertificeerd installateur noemen. Om dit ook voor de toekomst te waarborgen wordt er continue geïnvesteerd in opleiding en training bij organisaties die garant staan om te kunnen voldoen aan de eisen van kwaliteit, veiligheid, milieuzorg en social accountability

Specialiteit

· Gas- water- en sanitaire installaties   
· Verwarming 
 
· Lood- en zinkwerk 
 
· Dakbedekking 
 
· Opknappen (koop)woning