Installatiebedrijf
Installatiebedrijf van der Spruit in
Den HaagOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf van der Spruit
Margaretha v. Hennebergweg 61B
2552 BD Den Haag

tel: 070 - 3099726

Extra informatie

Zonnepanelen, lagetemperatuurverwarming (LTV) en warmtepomp installeren in Den Haag e.o.   
Vanaf 2050 moet Nederland CO2-neutraal zijn. Dat hebben de wereldleiders met elkaar afgesproken in het Klimaatakkoord van Parijs. Die tijd hebben we nodig om alternatieven te zoeken en toe te passen. Of u dit nu wilt of niet: het gaat ook u aan! De installateurs van GUNST Warmtetechniek helpen u in de regio van Den Haag graag verder. We verzorgen graag de installatie van uw zonneboiler, warmtepompboiler, cv-ketel en of warmtepomp. 
 
U leest nuttige informatie over de energietransities op de volgende websites: 
 
• www.milieucentraal.nl 
• www.duurzamewarmte.nl 
 
Verwarmen en warm water: met of zonder aardgas? 
 
Er wordt in de media veel gesproken over dat Nederland van het aardgas af moet. Dat roept vaak vragen op. Wij helpen u graag bij het beantwoorden hiervan en het vinden van de juiste weg naar duurzaam verwarmen en warm water. GUNST Warmtetechniek in Den Haag is uw expert op dit gebied! 
 
De installateur voor uw duurzame verwarming 
 
Als installateur in Den Haag zijn we lokaal actief en kennen we onze klanten en de woningen. We zijn daardoor gemakkelijk bereikbaar voor u als consument en we kunnen u van het beste advies voorzien, zodat u altijd kiest voor de juiste zonneboiler, lagetemperatuurradiatoren, vloerverwarming en cv-ketel/warmtepomp. Onze monteurs zorgen altijd voor een vakkundige installatie. 
 
Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking met ons bedrijf en een persoonlijk advies in onze showroom in Den Haag. Als deskundig installateur geeft GUNST Warmtetechniek u het eerlijke advies op het gebied van lagetemperatuurverwarming en duurzame oplossingen. Wij bieden altijd de beste oplossing voor uw situatie.