Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Elderhorst Nico Vos in
Den HaagOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Elderhorst Nico Vos
Koperwerf 28
2544EN Den Haag

tel: 070-3238081

Extra informatie

De Lammertink Groep: voor projecten van A tot en met Z.  Bedrijven, particulieren en overheid kunnen bij ons terecht voor bouwadvies, installatie- en onderhoudswerkzaamheden. Deze worden uitgevoerd door onze dochtermaatschappijen die onder de paraplu van de Lammertink Groep vallen. Dit is effectief omdat opdrachtgevers een project door de groep van a tot z kunnen laten uitvoeren. 
 
Al uw verbouw of nieuwbouw wensen kunnen door de Lammertink Groep worden gerealiseerd. Van advies, onderhoud, timmer- en schilderwerk tot het plaatsen van dakkapellen, c.v. installaties elektra werk en loodgieterswerk. 
 
Al de diciplines onder één dak heeft duidelijk zijn voordelen. Gebruikelijk is dat aannemers voor bepaalde werkzaamheden bijvoorbeeld een loodgieter of schilder inhuren. De opdrachtgever betaalt daar dan een bepaald percentage voor. Juist omdat alle specialismen binnen de Lammertink Groep voorhanden zijn, hoeft dat dus niet. Nu zijn de werkzaamheden in één planning en één hand. Daarnaast weet u als klant precies wie de contactpersoon is.  
 
Oorsprong Lammertink-Groep 
In 1973 is aannemer Hans Lammertink begonnen met zijn eenmanszaak. 
Gaandeweg groeide het bedrijf uit, en in 1982 is hieruit het aannemersbedrijf ontstaan. 
Vandaag de dag werken er 90 personeelsleden binnen de Lammertink Groep.