Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Breijer in
Den HaagOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Breijer
Donau 106/108
2491BC Den Haag

tel: 070-3174600

Extra informatie

Over Installatiebedrijf Breijer   
Installatiebedrijf Breijer is al ruim 60 jaar partner in elk bouw- en installatieproject. We werken in diverse branches onder andere voor gezondheidsinstellingen, scholen, overheidsinstellingen, retail en woningbouwcorporaties, maar ook voor projectontwikkelaars, beleggers en onroerend goedbeheerders. Voor deze opdrachtgevers realiseren we groot- en kleinschalige projecten op het gebied van renovatie, verbouw, nieuwbouw, installatie, onderhoud en beheer. 
 
Bouw 
 
Nederland heeft een enorme behoefte aan specialisten in renovatie. Bestaande utilitaire panden zijn veelal van zo’n goede bouwkundige kwaliteit dat ze met een moderniseringsslag nog jarenlang aantrekkelijk blijven. In de woningsector investeren overheden en woningbouwcorporaties miljarden in het ingrijpend vernieuwen van stadswijken. Installatiebedrijf Breijer heeft in de afgelopen 60 jaar een unieke expertise opgebouwd in het opwaarderen, renoveren of vernieuwbouwen van utiliteitspanden en woningen. Doordat we bijna alle specialismen in eigen huis hebben, hoeven we vrijwel nooit nee te zeggen, beperken we de risico’s voor de opdrachtgever en is er nog maar één aanspreekpunt. 
 
Installatie 
 
Installatiebedrijf Breijer kan zich met recht totaalleverancier noemen. We doen nagenoeg alles: van meterkasten vervangen tot het aanleggen van datanetwerken, van klimaatbeheersing en verwarming tot koeltechniek, van inbraakalarmen tot sprinklerinstallaties. Deze disciplines schrijven vaak afzonderlijk in op bouwprojecten. Maar ze zijn ook multidisciplinair inzetbaar. U heeft dan nog maar één aanspreekpunt en onze projectmanager is bovendien in staat om de werkzaamheden en de logistiek perfect op elkaar af te stemmen. Zo vermijdt Breijer dubbel werk, komt wachten op elkaar niet meer voor, is de overlast minder groot en kan het project vaak sneller worden voltooid. 
 
Bedrijfscultuur 
 
Onze basis ligt in Rotterdam en dat is te merken aan de cultuur van het bedrijf. Wij hanteren korte communicatielijnen, zodat er direct contact is tussen de opdrachtgevers en uitvoerende medewerkers. De mentaliteit laat zich typeren als "hands-on", handen uit de mouwen! 
 
Kenmerkend zijn de no-nonsense mentaliteit en een resultaatgerichte houding van het management. Er is sprake van een informele cultuur, waarbij de medewerkers centraal staan. Zij bepalen voor het grootste deel het succes van de dienstverlening en daarmee van het bedrijf. 
 
Ons beeldmerk draagt dit alles ook duidelijk uit. Het bestaat uit een gebouw (de opdrachtgever) dat wordt omarmd door een mens (onze professionele medewerker). 
 
Bedrijfscultuur  
 
Resultaatgericht 
 
Wij werken doelgericht samen met anderen, zowel binnen als buiten de organisatie. De focus ligt hierbij op tevreden klanten en medewerkers. Juist deze benadering houdt ons scherp en ambitieus. 
 
Duurzaam 
 
Wij werken op basis van een langetermijnvisie, bieden onze klanten continuïteit, zijn toekomstgericht, denken bij alles aan 'mens, milieu en maatschappij' en zijn aanspreekbaar voor hetgeen we doen. 
 
 
Samenwerken 
 
Wij zijn binnen Breijer van elkaar afhankelijk. Er is vertrouwen ín en respect vóór collega's en de werksfeer is open. Succesvol zijn is het gemeenschappelijk doel. 
 
Vernieuwend 
 
Wij streven binnen Breijer naar het continu verbeteren van onze prestaties. Vernieuwingen moeten leiden tot aanwijsbare voordelen voor onze klanten en zijn een structureel onderdeel van ons succes in de markt. 
 
Kernwaarden zijn een uitstekend middel voor het maken van keuzes. Zij vormen de basis van alle uitingen en activiteiten en geven richting aan de wijze waarop Breijer werkt en zich profileert. Zij vormen op deze wijze het bindmiddel tussen Breijer en de holding Facilicom.