Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Besteman en Zn in
Den HaagOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Besteman en Zn
De Sillestraat 28
2593TZ Den Haag

tel: 070-3834744

Extra informatie

Besteman & Zn. Installatiebedrijf   
Wij zijn een klein installatiebedrijf op het gebied van centrale verwarming en elektrotechnische installaties. Wij zijn een deskundig installatiebedrijf gericht op persoonlijk contact en al ruim 30 jaar actief in deze branche. Onze onderneming is naar afnemers toekomst- en servicegericht. Service neemt immers een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden. 
 
Als installatiebedrijf doen wij alles op het gebied van verwarming en electrowerkzaamheden. Wij richten ons hoofdzakelijk op de woning en klein zakelijke markt. Onze werkzaamheden bestaan uit onderhoud, Domotica installaties, aanleg van nieuwe installaties, aanpassen van bestaande installaties, groepenkast vervangen, ketel vervanging, decor en design radiatoren, vloerverwarming en kunststof leidingsystemen. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen u deskundig adviseren. 
 
Voor uitgebreide productinformatie verwijzen wij naar de digitale Showroom op onze site. In deze unieke en zeer complete showroom vindt u de mooiste en beste merken radiatoren, CV-ketels, vloerverwarming, ventilatiesystemen en airconditioning die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn, compleet met subsidie mogelijkheden.