Installatiebedrijf
Installatiebedrijf De Kreek in
Zuid-BeijerlandOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf De Kreek
Dorpsstraat 203
3284AG Zuid-Beijerland

tel: 0186-661305

Extra informatie

Welkom bij INSTALLATIE & LOODGIETERSBEDRIJF DE KREEK SINDS 1749   
Het oudste familiebedrijf van de hoeksche waard en omstreken! 
 
Ons bedrijf is een landelijk erkend bedrijf dat al ruim 260 jaar werkzaam is vanuit Zuid-Beijerland. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden in of rond uw huis of bedrijfspand: 
 
• Verwarming 
• Loodgieter 
• Zink en Dakwerk 
• Sanitair 
• Elektra 
 
Door steeds mee te gaan met de nieuwste technieken, denken en werken wij aan de toekomst. Duurzaam en kwaliteit zijn ook twee heel belangrijke punten binnen ons bedrijf. Duurzaam in de zin van producten die lang meegaan, maar vooral energiezuinig zijn. Daar hoort standaard een goede kwaliteit bij, daarom kunnen wij u 1 tot 15 jaar garantie geven op verschillende produkten die wij gebruiken. Als erkend installatiebedrijf zijn al deze punten nodig om tot een goed eindproduct te komen. 
 
Voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Geen dure onderhoudscontacten, maar gewoon een eerlijke prijs. Wij hebben met verschillende fabrikanten een dealerschap afgesloten. In deze dealerschappen zijn verschillende voorwaarden opgenomen waar wij als installatiebedrijf ons aan moeten houden.  
Aangezien wij volgens de UNETO-VNI consumenten voorwaarden werken kunnen wij altijd een passende oplossing voor u vinden.  
 
Installatie & Loodgietersbedrijf De Kreek werkt volgens de door UNETO-VNI & STERKIN opgestelde richtlijnen voor erkend installatiebedrijven.  
 
Vaillant ketelkiezer 
 
Met de cv-ketels van Vaillant kiest u voor ervaring in verwarmingstechnologie, sinds 1874. De toestellen zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voorzien de meest duurzame materialen. De toestellen sluiten aan bij uw comfortwensen wat zich vertaalt in de geschikte hoeveelheid warm water tijdens het douchen of baden.