Installatiebedrijf
A & B Electrotechniek Zuid Beijerland BV in
Zuid-BeijerlandOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
A & B Electrotechniek Zuid Beijerland BV
Jan van der Heydenstraat 9
3284WB Zuid-Beijerland

tel: 0186-662456

Extra informatie

Welkom bij A & B Electrotechniek Zuid Beijerland BV   
Elektrotechniek is een specialisme, hoe kiest u de juiste specialist? Heel eenvoudig: De letters A en B zijn het enige wat u hoeft te onthouden. A&B Electrotechniek staat voor de vakkundige aanleg van elektrotechnische installaties, ongeacht de omvang of complexiteit van een project. 
 
Of het nu de aanleg van een brandmeldinstallatie in een kantoorpand betreft of de complete elektrotechnische installatie in een woning, A&B Electrotechniek monteert en levert, volgens afspraak, bedrijfszeker op. Desgewenst blijven we ook betrokken bij onderhoud en service. Ons KOMO INSTAL certificaat is uw kwaliteitswaarborg: vakwerk is gegarandeerd. 
 
Staat u aan het begin van een project waarbij elektrotechniek komt kijken, volg dan de rode draad. Oftewel: kies voor A&B Electrotechniek. Dan kunt u rekenen op duidelijkheid vanaf het eerste gesprek en een betrokkenheid die blijft tot ver na de oplevering. 
A&B Electrotechniek staat voor snelheid en kwaliteit, van offerte tot onderhoud. Dat kan natuurlijk iedereen beweren, wij bewijzen het graag in de praktijk. Neem contact met ons op en u merkt direct het verschil. 
 
Ervaren partner, allround adviseur 
 
A & B Electrotechniek Zuid Beijerland BV is al ruim 20 jaar actief op het gebied van elektrotechniek. In die jaren heeft het vakgebied een enorme ontwikkeling doorgemaakt, A&B is meegegroeid tot een allround installatiepartner. Om u een idee te geven van de breedte waarin we werken: we realiseren projecten die uiteenlopen van woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud, tot scholen, bejaardencentra, verzorgingstehuizen en sport- en recreatiebedrijven. 
We werken met een vast team van 45 medewerkers. Bij een grootschalig project kunnen we dat team eenvoudig uitbreiden, dankzij ons uitgebreide netwerk van externe partners. Alle projecten kunnen we in een bouwteam turn-key opleveren, maar ook in de adviessfeer zijn we u graag van dienst. 
 
Altijd bereikbaar 
 
Om snelle service te kunnen verlenen is volledige bereikbaarheid noodzakelijk. Onze monteurs zijn dan ook altijd bereikbaar. Tijdens werktijden per mobiele telefoon, na 17:00 uur treedt onze boodschappendienst in werking. Via deze dienst hoort u direct welke monteur beschikbaar is, waar hij zich bevindt en hoe snel er actie kan worden ondernomen.  
Kortom, we staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!