Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Meijer in
VroomshoopOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Meijer
Wilgenhoek 20
7681RP Vroomshoop

tel: 0546-645637

Extra informatie

Graag maken wij van deze digitale gelegenheid om ons aan u voor te stellen! Wij zijn een landelijk opererende onderneming die gespecialiseerd is in de aanleg van Electrotechnische installaties voor de luxe woningbouw, utiliteit en industrie. Wij installeren alle voorkomende systemen en denken met u mee in slimme, intelligente of energiezuinige systemen.   
Ook houden wij ons bezig met projectverlichting. Aan de hand van lichtberekeningen ontwerpen wij verlichtingssystemen die geheel voldoen aan de geldende normen voor onder andere kantoorpanden, scholen, showrooms en fabriekshallen. 
 
Tevens beschikt ons bedrijf over een 24-uurs storingsdienst 
 
Zowel in woningbouw, utiliteit als industrie vindt u vele tevreden opdrachtgevers, waarmee wij al vele jaren een uitstekende relatie onderhouden. 
 
En verder? 
 
Een sterk toenemende ontwikkeling binnen ons bedrijf is de aanleg van datanetwerken. Computernetwerken zijn onmisbaar in een moderne kantooromgeving. Betrouwbaar en universeel toepasbaar zijn de sleutelwoorden. Meijer Installatietechniek adviseert en levert een netwerk op maat. 
 
Uiteraard.. 
 
Zijn wij als installateur bekend met de richtlijn BRL6001. Tevens zijn wij bekend met de Uneto-VNI, de brance-organisatie richtlijnen van electrotechnische ondernemers. Als bekend beveiligingsbedrijf verzorgen wij voor uw woning, kantoor of bedrijf een toegesneden inbraakbeveiliging, met gebruik van de nieuwste technieken. Dit geldt ook voor de brandmeldinstallaties. Brandmelding komt alleen daar tot stand waar de juiste beslissingen worden genomen met betrekking tot systeemkeuze en apparatuur. Specialisten van Meijer Installatietechniek kunnen samen met u het juiste systeem selecteren, monteren en in bedrijf stellen. 
 
Meijer Installatietechniek is een veelzijdig bedrijf met uitgebreide kennis van diverse elektrowerkzaamheden. Van het ontwerpen en aanleggen van diverse installaties tot het installeren van brandmelders tot het doen van inspecties, wij staan voor talloze werkzaamheden voor u klaar!  
 
D.m.v. de pagina's die u aan de linkerkant vindt laten we u graag kennismaken met onze diensten. Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen! Wij staan u dan graag te woord. 
 
Onze werkzaamheden: 
 
•Electrotechnische installaties 
•Beveiliging 
•Datanetwerken 
•Projectverlichting 
•Inspecties