Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Bert Aanstoot in
VroomshoopOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Bert Aanstoot
De Sluis 17
7681KA Vroomshoop

tel: 0546-641690

Extra informatie

Installatiebedrijf Bert Aanstoot is een technisch installatiebedrijf dat is gespecialiseerd in aanleg van technische installatie in de pluimveehouderij, varkenshouderij, konijnenhouderij en rundveehouderij. Ons bedrijf is begin jaren tachtig opgericht en heeft op dit moment zeven medewerkers en vestigingen in Laren (GLD) en Vroomshoop. Wij zijn aangesloten bij UNETO-VNI en erkend door, SEI en Sterkin. Hiermee geven wij aan dat wij naast netheid ook kiezen voor vakkundigheid betrouwbaarheid en veiligheid. Wij hebben als kerntaken advisering, ontwerp, en projectmanagement t.b.v. elektrotechnische installaties, ventilatiesystemen en stalinrichting. Hierdoor kunnen duidelijke en op resultaat gerichte afspraken zonder tussenkomst van derden worden gemaakt en kunnen wij voldoen aan uw specifieke wensen.