Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Bernard Schulte Voorhout BV in
VoorhoutOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Bernard Schulte Voorhout BV
Nijverheidsweg 10
2215 MH Voorhout

tel: 0252 211306

Extra informatie

Sinds de oprichting in 1813 en de start van de centrale verwarmingsafdeling in 1908, engineert, installeert en onderhoudt Bernard Schulte BV centrale verwarming, airconditioning, mechanische ventilatie en klimaatbehandelingsystemen in de industrie, agrarische sector, utiliteits- en woningbouw (nieuwbouw en verbouw). Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Per 1 juli 2011 hebben wij een nieuwe loot aan de boom: het loodgietersbedrijf C. Hundersmarck BV. Hierdoor kunt u voortaan naast centrale verwarming en airconditioning ook voor loodgieters- en dakbedekkingswerkzaamheden bij ons terecht.   
Loodgietersbedrijf C. Hundersmarck BV 
 
Sinds de oprichting in 1936 verzorgt C. Hundersmarck BV loodgieterswerk in Leiden en omgeving. Het bedrijf is gespecialiseerd in projecten waarin bijzondere vakbekwaamheid is vereist (o.a. restauraties, bijzondere projecten, maatwerk). Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in dakbedekkingen. Bij C. Hundersmarck BV werken momenteel 12 personeelsleden. De onderneming wordt geleid door Bram en Inge Florisson en is gevestigd aan de Admiraal Banckertweg 21 in Leiden. 
 
Wij zijn uw partner voor al uw wensen vanaf idee tot uitvoering, maar natuurlijk ook daarna. Onze serviceafdeling staat dag en nacht voor u klaar om bij calamiteiten de continuïteit te waarborgen. De diverse vaktechnische certificaten laten zien dat Bernard Schulte BV uw vertrouwen meer dan waard is en zijn een bevestiging van de hoge kwaliteit waarop u altijd kunt rekenen. 
 
Vanzelfsprekend levert Bernard Schulte BV optimale kwaliteit en service, maar daarnaast zetten we graag net dat ene stapje extra. Daarom onderzoeken we steeds weer eventueel andere mogelijkheden om u nog beter van dienst te kunnen zijn. De werkterreinen waarop Bernard Schulte BV actief is, zijn namelijk uitermate geschikt voor vernieuwing en innovatie waardoor u altijd verzekerd bent van de meest moderne technieken en apparatuur. 
 
 
Bernard Schulte BV heeft alles in huis wat u nodig heeft, dat is wel zo makkelijk!