Installatiebedrijf
Harry de Roos Warmte service in
VoorhoutOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Harry de Roos Warmte service
Basilicumhof 5
2215 BV Voorhout

tel: 0252 - 218170

Extra informatie

Uw CV-installateur voor Centrale Verwarming, Vloerverwarming, Stookolieverwarming, Onderhoud installaties, Warmwatersystemen, Regelsystemen / Thermostaten en Ketelhuizen.   Gevestigd in Voorhout, verzorgingsgebied in o.a. Voorhout, Leiden, Oegstgeest, Rijnsburg, Leiderdorp, Noordwijk, Katwijk, Sassenheim, Lisse, Voorschoten, Wassenaar en de omliggende regio's.  
Harry de Roos Warmteservice, installatiebedrijf gespecialiseerd in verwarming en warmwater. 24 uur service.  
 
Harry de Roos Warmteservice is een klein installatiebedrijf met jarenlange ervaring. Sinds 1976 is Harry de Roos reeds werkzaam in de installatie-sector met verwarming en warmwatersystemen als specialiteit. De Roos is bekend om zijn snelle en goede service en het gebruik van kwaliteitsmaterialen. 
 
Voor meer informatie over de specialiteiten van Harry de Roos Warmteservice, zoals Centrale Verwarming, Vloerverwaming en Warmwatersystemen klikt u rechts in het menu. 
 
Onze klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijfsleven en verenigingen. Het verzorgingsgebied omvat o.a. de plaatsen Voorhout, Leiden, Oegstgeest, Rijnsburg, Leiderdorp, Noordwijk, Katwijk, Sassenheim, Lisse, Voorschoten, Wassenaar en de omliggende regio's.

Specialiteit

- Centrale verwarming  - Vloerverwarming 
- Oliestookverwarming 
- Onderhoud 
- Warmwatersystemen 
- Thermostaten 
- Ketelhuizen