Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Peter Breuer in
VarsseveldOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Peter Breuer
Spoorstraat 72
7051 CK Varsseveld

tel: 06-51223867

Extra informatie

Installatiebedrijf Peter Breuer    
Installatiebedrijf Peter Breuer is een allround installatiebedrijf in de ruimste zin van het woord. Met 40 jaar ervaring, waarvan 12 jaar als zelfstandig ondernemer, is Peter Breuer in staat om voor al uw installatiewensen- en vraagstukken een passende oplossing te bieden.  
 
In ons nieuwe bedrijfspand met goed gesorteerd magazijn op industrieterrein De Hofskamp te Varsseveld hebben we veel gebruikte materialen altijd op voorraad. De ruime werkplaats met aparte zinkstraat biedt ons de mogelijkheid om b.v. kwalitatief hoogwaardige dakgoten op maat te produceren. 
 
Dat we allround zijn blijkt uit de grote verscheidenheid aan projecten die we afgerond hebben. Van complete badkamers tot installatiewerk voor nieuw- en verbouw, voor zowel bedrijven als particulieren.