Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Leneman BV in
VarsseveldOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Leneman BV
Schoolstraat 15
7051DB Varsseveld

tel: 0315-241783

Extra informatie

Installatiebedrijf Leneman BV   
Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, onderhoud of uitbreiding van uw huidige installatie onze monteurs klaren elke klus in de regio. Onze monteurs met een gedegen scholing en ervaring kunnen elke klus aan. Door diverse cursussen elke keer weer op de hoogte van de nieuwste richtlijnen en mogelijkheden. 
 
Denkt u aan bouw of verbouw van uw woning, vraag dan ook eens aan kennissen of buren met welke installateur zij goede ervaringen hebben. Wellicht zal Leneman installatie dan ook genoemd gaan worden als een betrouwbare en goede partner voor uw plannen. 
 
Bespaarinstallateurs bieden slimme en voordelige energie oplossingen die gebruikmaken van duurzame energiebronnen. Aardwarmte, windenergie en zonne energie worden omgezet in stroom of warmte voor uw woning. Met een HRe ketel, warmtepomp, zonneboiler of zonnepanelen bespaart u al gauw honderden euro's per jaar. 
 
Wilt u ook een lagere energierekening? Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem contact op 0315-241783 voor advies, tips en voordelen. 
 
Op zoek naar zonnepanelen? 
 
Wilt u zonnepanelen op uw dak? Dan bent u bij de Bespaarinstallateur aan het juiste adres.  
 
Uw Bespaarinstallateur kan dankzij de jarenlange ervaring een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding van haar zonnepanelen bieden. Daarnaast bent u verzekerd van een goede voorlichting en een vakkundige installatie. Hieronder ziet u ons aanbod.

Specialiteit
  • Zonnepanelen  
  • Loewe  
  • Sonos  
  • Electro World  
  • Miele