Installatiebedrijf
MNS OMNI-LECTRA BV in
TilburgOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
MNS OMNI-LECTRA BV
Sint Ceciliastraat 34
5038HA Tilburg

tel: 013-5436010

Extra informatie

MNS OMNI-LECTRA BV is in 1994 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een organisatie die haar opdrachtgevers uit zowel de particuliere sector als de zakelijke markt breed wil adviseren over de mogelijkheden van de toe te passen technieken bij de keuze van de gewenste functionaliteiten.   
Vanuit die keuze en het advies wil MNS OMNI-LECTRA samen met de opdrachtgever komen tot een aanvaardbaar ontwerp van de gewenste functionaliteiten en toepassingen. Dit ontwerp, waarin de gewenste installaties zijn samengevoegd tot een geheel, zal MNS OMNI-LECTRA realiseren in de leefomgeving van de betrokkene. 
 
Na de uitvoering, de inbedrijfstelling en oplevering wil en kan MNS OMNI-LECTRA nazorg in de vorm van onderhoud bieden. Zodat voortdurend voor de gebruiker een optimale situatie zal kunnen worden bereikt. 
 
Vrijblijvend voorlichten 
 
Gun u deze beleving en laat u geheel vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden van de reeds lang gewenste toepassingen. 
 
Dienstenaanbodfoto Georg 
 
Het diensten aanbod omvat het gehele terrein van de elektrotechnische installatie voorzieningen. 
 
Zowel het adviseren als het ontwerpen en het realiseren kunnen wij verzorgen. Ook is de nazorg zowel in de garantieperiode als daarna van belang wanneer u onbezorgd gebruik wilt kunnen maken van de aangebrachte voorzieningen. 
 
Bij de keuze die u maakt over wie, wat, wanneer en hoe bij u gaat maken is dit het overwegen meer dan waard. Maak en afspraak bij ons, zodat u zich kan informeren over alle aspecten van advies, uitvoering en nazorg. 
 
De totale kosten van het traject van de eerste gedachte tot en met de nazorg zijn naar onze mening van belang bij het maken van de keuze. 
 
Graag zien wij u in onze showroom.