Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Fontanero in
TilburgOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Fontanero
Valkenswaardstraat 41
5036SG Tilburg

tel: 06-52301343

Extra informatie

Welkom bij Installatiebedrijf Fontanero. Hier bent u aan het juiste adres voor uiteenlopende werkzaamheden als sanitair, dak en zink, CV en gas en water.   
In januari 2011 is Dennis Raaijmakers, een installateur met meer dan tien jaar ervaring bij verschillende bedrijven, Installatiebedrijf Fontanero te Tilburg begonnen. Na jarenlang bij verschillende werkgevers in dienst te zijn geweest weet Fontanero wat een klant verwacht. Fontanero is op de hoogte van alles wat betreft het vak en weet dit op juiste wijze in de praktijk te brengen. Daarnaast staan stiptheid en precisie hoog in het vaandel. 
 
Voor vragen en vrijblijvende offertes kunt u altijd bij ons terecht. Hopelijk zien we u snel terug als klant bij Installatiebedrijf Fontanero.