Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Noord Brabant BV in
TilburgOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Noord Brabant BV
Sweelincklaan 702
5012BK Tilburg

tel: 013-5355498

Extra informatie

Welkom op Installatiebedrijf Noord Brabant BV   
Al meer dan 30 jaar is Installatiebedrijf Noord Brabant BV actief als 
W-installateur in de klimaattechniek. In die jaren zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor het ontwerpen, installeren, inbedrijfstellen en onderhouden van duurzame werktuigbouwkundige installaties in voor-namelijk utiliteitsbouw, maar ook in de luxe woningbouw en industrie. 
 
We beschikken over een enthousiast team van goed opgeleide vakmensen in een compacte organisatie. Juist de beperkte omvang van ons bedrijf geeft u als klant de zekerheid dat u altijd een aanspreekpunt heeft. 
 
Landelijk opererend en met de nadruk op kwaliteit, knowhow en service hebben wij 
een groot aantal nieuwbouw en renovatieprojekten gerealiseerd. Een aantal van deze projekten worden op deze site gepresenteerd. 
 
Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek indien u op zoek bent naar een deskundige en flexibele partij op het gebied van W-installaties voor nieuwbouw, renovatie, service en onderhoud. 
 
Service & Onderhoud 
 
Minstens zo belangrijk als het afleveren van een mooie moderne installatie, is de nazorg en het onderhoud. Indien een installatie geen, of slecht, onderhoud krijgt, zal dit leiden tot storingen, uitval en een hoger energieverbruik. 
 
Bovendien moeten installaties ook voldoen aan de geldende regels en verplichtingen, denk daarbij aan periodieke keuringen van stookinstallaties en koelinstallaties. 
 
Noord-Brabant beschikt over een eigen servicedienst met goed opgeleide vaklieden en een STEK-erkenning. 
 
Graag maken wij een aanbieding voor een onderhoudscontract of, indien sprake is van achterstallig onderhoud, een analyse van de situatie met bijbehorend onderhoudsplanning.

Specialiteit
  • Leidingwerk  
  • Ventilatie  
  • Warmtepomp  
  • klimaattechniek