Installatiebedrijf
Installatiebedrijf De Gaswacht in
TilburgOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf De Gaswacht
Kraaivenstraat 25-20
5048 AB Tilburg

tel: 013-5420705

Extra informatie

Op 15 september 1970 is “Installatiebedrijf De Gaswacht” opgericht door Sjef Tabbers (1948-2009). In de loop der jaren heeft de eenmanszaak zich ontwikkeld tot een succesvol en veelzijdig installatiebedrijf. Installatiebedrijf De Gaswacht is een fullservicebedrijf op het gebied van aanleg, service, onderhoud en advies van CV/combiketels, warmwatertoestellen en installaties.   
Na 38 succesvolle jaren heeft Sjef per 1 januari 2009 zijn bedrijf overgedragen aan Jan ten Have. Jan heeft 25 jaar ervaring opgebouwd in de installatiebranche. Hij is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van centraleverwarming- en warmwatertoestellen, evenals de daarbij behorende service. 
 
“Installatiebedrijf De Gaswacht” heeft altijd de 'waakvlam aan' als het gaat om service. Storingen aan uw installatie komen nooit gelegen. Jan: “Wij vinden dan ook dat dergelijke ongemakken snel verholpen dienen te worden. Voor onze klanten staan wij 7 dagen in de week klaar. Om storingen echter zo veel mogelijk te voorkomen is preventief onderhoud van groot belang. Daarom werken wij met jaarlijkse onderhoudscontracten. Hierin zit een onderhoudsbeurt inbegrepen. Bij een onderhoudsbeurt wordt uw toestel schoongemaakt, afgesteld en op een feilloze werking gecontroleerd. Mogelijke mankementen worden vroegtijdig gesignaleerd en verholpen, hetgeen de kans op een storing verkleint.”

Specialiteit
  • CV-ketel vervanging 
  • Kachels 
  • Service en Onderhoud 
  • Installatie 
  • Airconditioning 
  • Sanitair 
  • Schoorsteenvegen