Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Huisman Warmtetechniek b.v. in
StadskanaalOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Huisman Warmtetechniek b.v.
Steenhouwer 22
9502 ET Stadskanaal

tel: 0599 - 650123

Extra informatie

Installatiebedrijf Huisman Warmtetechniek b.v. is gespecialiseerd in verwarming, luchtbehandeling, airconditioning en duurzame energietechnieken. Met circa 30 medewerkers voorzien wij elk jaar ongeveer 400 woningen en vele bedrijfsgebouwen van onze klimaatinstallaties. Naast levering van nieuwe installaties zorgt onze afdeling service en onderhoud voor een betrouwbare after-sales.   
Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele instelling, korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid van de medewerkers. Deze instelling spreekt zowel onze klantengroep als medewerkers aan, waardoor we steeds een gezonde groei realiseren. 
Kwaliteit en verstand van de nieuwste technieken 
We besteden voortdurend aandacht aan kwaliteit, scholing en ontwikkeling van zowel de medewerkers als het bedrijf. Door middel van betrouwbare leveranciers, eigen Research & Development en het volgen van de laatste behoeften uit de markt, zorgen wij ervoor dat wij op de hoogte zijn vaan de nieuwste technieken. Als onze klant vraagt naar de nieuwste technieken op het gebied van duurzame energie, verwarming, ventilatie en airconditioning weet Huisman Warmtetechniek er al het fijne van.